Προγνωστικά Στοιχήματος: Τρεις επιλογές από τους ημιτελικούς του Final 4

Τζάμπολ στο Final 4 της Euroleague σήμερα με τους δύο ημιτελικούς, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, παιχνίδια από τα οποία προκύπτουν τρεις συνολικά προτάσεις. Τρεις ακόμη επιλογές έρχονται από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, με το πρόγραμμα της Παρασκευής να παρουσιάζει αυξημένο στοιχηματικό ενδιαφέρον.
Διαβάστε στο Betarades.gr τις αναλύσεις όλων των αγώνων της ημέρας και ενημερωθείτε αναλυτικά για τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!
Κερδίζει η Μίντλεσμπρο
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τα πλέι οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, όπου θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 2.01 στην αναμέτρηση Μίντλεσμπρο – Μπρέντφορντ. Το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα τελικά των πλέι οφ ανόδου του πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ είναι η Μίντλεσμπρο. Το συγκρότημα του Καράνκα κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Μπρέντφορντ την προηγούμενη βδομάδα (2-1), σκοράροντας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Αμορεμπιέτα. Πλέον, έχοντας και τη βοήθεια των φιλάθλων της αυτή αναμένεται να «σφραγίσει» την πρόκριση, με στόχο την επιστροφή της στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας. Από την άλλη, δύσκολο, είναι το έργο της Μπρέντφορντ στην αποψινή δεύτερη αναμέτρηση της στην έδρα της Μίντλεσμπρο. Την προηγούμενη βδομάδα το συγκρότημα του Γουόρμπαρτον δεν άντεξε στα τελευταία δευτερόλεπτα την αναμέτρησης, δεχόμενο γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων γνωρίζοντας, παράλληλα, την ήττα με 2-1. Αξίζει να αναφέρουμε πως το αποψινό μπορεί να είναι το τελευταίο παιχνίδια του Μαρκ Γουόρμπαρτον στον πάγκο της Μπρέντφορντ, καθώς είναι δεδομένη η αποχώρησή του με το τέλος της σεζόν.
«Must win» για Ορλεάν
Συνεχίζουμε με Β’ Γαλλίας και το «διπλό» σε απόδοση 2.07 στον αγώνα Αρλ – Ορλεάν. Χωρίς ψυχολογία πλέον η Αρλ, αφού έχει συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού, πήγε στην έδρα της Τρουά και παραδόθηκε άνευ όρων. Καμία απολύτως διάθεση για να το παλέψει δεν είχε η ομάδα του Ζβούνκα, που έφυγε με μία ξεγυρισμένη τεσσάρα στην πλάτη της. Τεράστια χαμένη ευκαιρία, στον αντίπδοα, για την ομάδα του Φραπολί, που έμεινε στο 1-1 υποδεχόμενη την παραπαίουσα Νιμ. Είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες φάσεις οι νεοφώτιστοι, ωστόσο μία εκπληκτική ενέργεια από τον εξαιρετικά ταλαντούχο Νούρι έφερε, στέρησε στο φινάλε από την Ορλεάν το τρίποντο. Τουλάχιστον διατηρείται έστω κι οριακά εκτός της διακεκαυμένης ζώνης, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν φτάσει σε απόλυτα οριακό σημείο και το διπλό κόντρα στην υποβιβασμένη Αρλ είναι επιβεβλημένο.
Δε χάνει η Παρανά
Η τριάδα από το ποδοσφαιρικό κουπόνι κλείνει με το «Χ2» σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι Σάντα Κρουζ Ρεσίφε – Παρανά για τη Β’ Βραζιλίας. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ άσχημα το νέο πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκαν στην πρεμιέρα εκτός έδρας απ’ τη Μακαέ με 2-0, ένα δίκαιο αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε από μέτρια προς κακή εμφάνιση. Από την άλλη, «εφτάψυχη» δείχνει και φέτος η Παρανά, που παρά τα προβλήματα και τις οικονομικές δυσπραγίες, μέσα στο γήπεδο τα καταφέρνει μια χαρά. Το έδειξε και στην πρεμιέρα, όταν επιβλήθηκε εντός έδρας 1-0 της Σεαρά, ενός εκ των πιο ποιοτικών ομάδων του φετινού πρωταθλήματος, με βλέψεις για άνοδο. Εξαιρετική εμφάνιση για τους νικητές, σκόραραν ένα φοβερό γκολ στο 30’ με τον Ενρίκε (τακουνάκι), στη συνέχεια δεν απειλήθηκαν παρά ελάχιστα. Σήμερα θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, είναι ενισχυμένοι μεταγραφικά απ’ την παρουσία του Λέο Κοέλιο (αμυντικός).
«Μονόδρομος» το Under
Περνάμε στο Final 4 της Euroleague, ξεκινώντας από το παιχνίδι ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός, από το οποίο ξεχωρίζουμε δύο προτάσεις. Καθαρά ματς προπονητικής τακτικής απόψε ανάμεσα σε δύο δικά μας παιδιά (Σφαιρόπουλος-Ιτούδης). Όπως συνηθίζεται σε τέτοια ματς θα «πέσουν κορμιά» από τις μάχες σε όλες τις γραμμές του παρκέ. Με δύο Έλληνες προπονητές στους πάγκους, επιλογή μονόδρομος είναι το Under 153.5. Μπορεί η ΤΣΣΚΑ να είναι η καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης αλλά ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης. Στα δύο μέχρι σήμερα παιχνίδια τους είχαμε το 84-76 του ΣΕΦ, παιχνίδι που είχε ρυθμό για Under αλλά οι πολλές βολές και ένα τεράστιο δεύτερο δεκάλεπτο έφτασε το ματς στους 160 πόντους, και το 76-70 της Μόσχας που ήταν κρισιμότερο βαθμολογικά επειδή έκρινε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ. Φαίνεται λοιπόν ότι στο πολύ κρίσιμο ματς οι ομάδες είχαν αμυντικούς προσανατολισμούς. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο που θα σμπαραλιάσει το όριο και αυτό είναι να προηγηθεί με μεγάλη διαφορά ο Ολυμπιακός. Τότε θα έχουμε πάρα πολλά φάουλ και ταχύτατες επιθέσεις της ΤΣΣΚΑ. Επιλογή λοιπόν το Under 153.5 σε απόδοση 1.90. Δεύτερη επιλογή που προκύπτει από τον αγώνα είναι από το h2h Σάσα Κάουν vs Ματ Λοτζέσκι. Η επιλογή είναι ο Ματ Λοτζέσκι -1 σε απόδοση 1.87.
Το… πάθος του Ρέγες
Συνέχεια με το δεύτερο χρονικά ημιτελικό, Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε. Επιλογή είναι το h2h Μπιέλιτσα vs Ρέγες. Ο ΜVP της διοργάνωσης εναντίον της 35χρονης «σημαίας» της Ρεάλ. Ο Μπιέλιτσα ξεχώρισε για την πολυδιάστατη προσφορά στην ομάδα του όλη τη σεζόν γι’ αυτό και τον ψήφισαν οι προπονητές ως MVP. Ο Ρέγες είναι πάντα σταθερός και παίζει με περισσότερο πάθος από τους συμπαίκτες του. Στατιστικά οι δύο παίχτες είναι πολύ κοντά. Ο Μπιέλιτσα έχει 11.9 πόντους ανά αγώνα ενώ ο Ρέγες έχει 11.4 πόντους ανά αγώνα. Στα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι-οφ ο Μπιέλιτσα είχε 9 πόντους και ο Ρέγες 8. Στο στατιστικό που οι δύο παίχτες διαφέρουν πάρα πολύ είναι ο χρόνος συμμετοχής αφού ο Μπιέλιτσα αγωνίζεται 27.5 λεπτά ανά παιχνίδι ενώ ο Ρέγες αγωνίζεται 19.5 λεπτά ανά παιχνίδι. Σήμερα ο χρόνος συμμετοχής τους θα είναι παρόμοιος επειδή σε τέτοια παιχνίδια ο Ρέγες δεν βγαίνει από το παρκέ. Με δεδομένο το πρόβλημα που έχει η Ούλκερ στις αντίπαλες θέσεις 4-5 ο Ρέγες θα έχει παραπάνω ευκαιρίες για σκορ. Πάμε λοιπόν με τον γηπεδούχο Ρέγες που θα παίξει με περίσσιο πάθος απόψε στο «σπίτι» του. Επιλογή λοιπόν ο Ρέγες +1 στο h2h με τον Μπιέλιτσα σε απόδοση 1.95.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...