Προγνωστικά Στοιχήματος: Χαμηλό σκορ στον πρώτο τελικό

Ξεκινούν σήμερα οι τελικοί της Α1 μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και το πρώτο παιχνίδι της σειράς, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ, έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα προγνωστικά μας. Επιλογές προκύπτουν, φυσικά, και από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και συγκεκριμένα από τα πρωταθλήματα του Βελγίου και της Σουηδίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε, μεταξύ άλλων, τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο κουπόνι, στην κατηγορία πάμε στοίχημα αγώνες.
«Μιλάνε» οι άμυνες στο ΣΕΦ
Ξεκινάμε, λοιπόν, τα προγνωστικά μας από τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, στον οποίο θα πάμε με το Under 143.5 πόντους, σε απόδοση 1.85. Στον Παναθηναϊκό στράφηκαν στην επιλογή Πεδουλάκη για τον πάγκο, μετά την απομάκρυνση του Τζόρτζεβιτς, 100% για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό, αφού ο «Άρτζι» είχε αποδείξει στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα ότι ξέρει να διαχειρίζεται εξαιρετικά τέτοια παιχνίδια. Είναι, λοιπόν, αναμενόμενο ο Παναθηναϊκός να πάει τον αγώνα σε πάρα πολύ αργό ρυθμό. Φυσικά αν επικρατήσει η επιθυμία του Πεδουλάκη με τον αργό ρυθμό, ο Ολυμπιακός θα ακολουθήσει, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι διέθετε την καλύτερη άμυνα της Α1 και την έκτη καλύτερη άμυνα της Euroleague, θέση που κατέλαβε λόγω των τελευταίων δύο αποτυχημένων αγώνων με Κίμκι και ΤΣΣΚΑ στους οποίους δέχθηκε 98 και 99 πόντους αντίστοιχα. Άλλωστε, μέχρι αυτούς τους δύο αγώνες διέθετε τη δεύτερη καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης, πίσω μόνο από την Κουμπάν. Στα τρία φετινά παιχνίδια μεταξύ τους είχαν τα αποτελέσματα 64-70, 73-69, 80-66, όλα δηλαδή αμυντικά, ματς με μερικά ξεσπάσματα όπως το πρώτο ημίχρονο του 80-66 που ο Ολυμπιακός προηγήθηκε παραδόξως 53-29. Για εκκίνηση τελικών μεταξύ των «αιωνίων» η σοφότερη επιλογή είναι το Under 143.5.
Νίκη για Γκενκ
Περνάμε στο ποδόσφαιρο και το παιχνίδι Γκενκ – Άντερλεχτ, με την επιλογή μας να είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.30. Ακόμη μια ήττα για την Γκενκ την περασμένη αγωνιστική, καθώς δεν κατάφερε να πάρει έστω τον πόντο εκτός έδρας κόντρα στην Οστάνδη. Προηγήθηκε στο 25’, αλλά στα τελευταία 20 λεπτά «κατέβασε τους διακόπτες». Ισοφαρίστηκε στο 71’ και στις καθυστερήσεις ήρθε το 2-1 για την Οστάνδη, που πλέον πλησίασε στο -1 την Γκενκ. Οι γηπεδούχοι σήμερα «καίγονται» για τη νίκη, καθώς τη χρειάζονται για δύο λόγους: τόσο για να απομακρυνθούν απ’ την Οστάνδη και να κάνουν άλμα προς την τέταρτη θέση που οδηγεί σε μπαράζ με το νικητή του ζευγαριού Κορτράικ-Σαρλερουά, όσο και για να μείνουν «ζωντανοί» στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης, που οδηγεί απευθείας στην Ευρώπη. Με το χειρότερο δυνατό τρόπο, από την άλλη, κλείνει η σεζόν για την Άντερλεχτ, που δεν κατάφερε να πάρει τίποτα κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ την περασμένη αγωνιστική. Πήγε εκεί για να «χαλάσει» το πάρτι τίτλου του αντιπάλου, ωστόσο παρουσιάστηκε πολύ νωθρή, δεν είχε πάθος και συγκέντρωση, δίκαια ηττήθηκε 4-0 και απώλεσε κάθε ελπίδα για διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Όλα έχουν τελειώσει πλέον για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά τη δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πάμε με την έδρα.
Κερδίζει η Έρεμπρο
Ολοκληρώνουμε με το Διπλό σε απόδοση 2.10 στην αναμέτρηση Γκέφλε – Έρεμπρο. Συνέχεια στις απογοητευτικές εμφανίσεις και ήττες έδωσε την περασμένη αγωνιστική η Γκέφλε, η οποία ηττήθηκε με 3-0 από τη Μάλμε, εκτός έδρας. Μηδενική παρουσία στην επίθεση, κράτησε στο 0-0 το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη βρέθηκε νωρίς με την πλάτη στον τοίχο (48’ 1-0), δεν μπόρεσε να αντιδράσει και παραδόθηκε στην αντίπαλο, καθώς δέχθηκε άλλα δύο γκολ στο 58’ και 70’ της συνάντησης. Τέταρτη σερί ήττα και έβδομη συνεχόμενη αγωνιστική που αγνοεί το «τρίποντο (0-1-6). Εντυπωσιακή εξακολουθεί να είναι η Έρεμπρο, από την πλευρά της, η οποία επικράτησε με 1-0 της Έλφσμποργκ, εντός έδρας. Καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ από το πρώτο μέρος, δεν τα κατάφερε, αλλά δεν το έβαλε κάτω, συνέχισε να πιέζει και δικαιώθηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων (95’). Λυτρωτής ο Μόμπεργκ (ΑΜ 9/1). Δεύτερη συνεχόμενη επικράτηση και τέταρτη στα τελευταία έξι παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (4-0-2). Με πολύ δουλειά και αποφασιστικότητα βρίσκεται εντελώς αθόρυβα στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, πραγματοποιώντας πορεία… πρωταθλητισμού.
Επισκεφθείτε το Betarades.grδιαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...