Προγνωστικά Στοιχήματος: Goal / Goal ο ΑΠΟΕΛ, δεν κερδίζει η Λέγκια

Σέντρα απόψε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δέκα αναμετρήσεις. Υπάρχουν ακλόνητα φαβορί και σχετικά αδύναμα αουτσάιντερ, προσφέροντας έτσι ξεκάθαρες επιλογές σε ό,τι αφορά τις επιλογές μας για το στοίχημα προκριματικά Champions League. Πάμε να δούμε τις προτάσεις του Betarades.gr.
Με το G/G στην Ουαλία
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Νιου Σεντς – ΑΠΟΕΛ, όπου επιλέγουμε το Goal / Goal σε απόδοση 2.10. Από την Ουαλία ξεκινάει το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΑΠΟΕΛ, με τους πρωταθλητές Κύπρου να φιλοξενούνται σήμερα από τη Νιου Σεντς. Οι Ουαλοί έχουν πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς στον 1ο γύρο επιβεβαίωσαν στην πράξη τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Τρε Πένε από το Σαν Μαρίνο, επιτυγχάνοντας την πρόκριση με δύο νίκες (2-1 και 0-3 αντίστοιχα). Δε χρήζουν καμίας υποτίμησης ως σύνολο και ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στο σημερινό ματς. Ρεαλιστής φάνηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής, Κρεγκ Χάρισον, τονίζοντας: «Ήμασταν το φαβορί στο ζευγάρι με την Τρε Πένε, ενώ τώρα συμβαίνει το αντίθετο. Οι αντίπαλοί μας κυριαρχούν στο πρωτάθλημά τους για αρκετά χρόνια. Πρέπει να παραταχθούμε οργανωμένοι, πειθαρχημένοι, με σωστή αμυντική συμπεριφορά, αλλά και να μην παραβλέψουμε τα επιθετικά μας καθήκοντα».
Στον αντίποδα, για μία ακόμη χρονιά ο ΑΠΟΕΛ δίνει το «παρών» στη μεγαλύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία του στο Νο 61 του ranking της ΟΥΕΦΑ, με τους «πορτοκαλί» να φτάνουν στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος Κύπρου τη σεζόν 2015/16. Βέβαια, η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε πολλές ανακατατάξεις ενόψει της νέας σεζόν. Στον πάγκο της ομάδας κάθεται πλέον ο Ισπανός Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος εξαργύρωσε τη θετικότατη συμβολή του στην πορεία της ΑΕΚ Λάρνακας. Όσον αφορά τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ, ξεχωρίζει ο αριστερός μπακ Ρομπέρτο Λάγο, που ήρθε ως ελεύθερος από τη Χετάφε (δεν πρόλαβε να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα), ο εξτρέμ Αντρέα Ορλάντι, ο εξτρέμ Καρλίτος, ο επιτελικός μέσος Μπρεσάν (διεθνής Λευκορώσος από Ριο Άβε) και ο μέσος Λάτσι (δανεικός από Ολυμπιακό). Υπάρχουν, επίσης, σενάρια ότι ο Γιάννης Γιαννιώτας βρίσκεται εκ νέου καθ’ οδόν προς τη Λευκωσία. Επιλογή μας το αμφίσκορο.
Αντέχει η Ζρίνσκι
Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση Ζρίνσκι – Λέγκια Βαρσοβίας, όπου επιλέγουμε το 1Χ σε απόδοση 2.05. Τη δύναμη της έδρας της θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί η Ζρίνσκι στο σημερινό μεγάλο ματς απέναντι στη Λέγκια, προκειμένου να ταξιδέψει στην Πολωνία με πιθανότητες πρόκρισης την ερχόμενη εβδομάδα. Αποτελεί το πιο παλιό κλαμπ της Βοσνίας, το οποίο ιδρύθηκε από Κροάτες νεολαίους, γι’ αυτό και στο σήμα της ομάδας είναι σαφής… η κροατική επίδραση. Η Ζρίνσκι, λοιπόν, αναδείχθηκε με άνεση πρωταθλήτρια Βοσνίας τη σεζόν 2015/16, συγκεντρώνοντας 69 βαθμούς σε 30 ματς με ρεκόρ 21-6-3. Επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από δύο χρόνια, οπότε και είχε γνωρίσει αποκλεισμό από τη Μάριμπορ (0-0 εντός, ήττα 2-0 εκτός).
Απ’ την άλλη, ως το μεγάλο όνομα του ζευγαριού μπαίνει η Λέγκια στο ζευγάρι των αναμετρήσεων με τη Ζρίνσκι. Κάθισε για μία ακόμα χρονιά στο θρόνο της πρωταθλήτριας Πολωνίας, τερματίζοντας στα πλέι οφ στο +3 από τη 2η Πιαστ Γκλίβιτσε. Στο μεσοδιάστημα έδωσε τρία φιλικά παιχνίδια, κερδίζοντας με 5-1 τη Σβατς, μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με την Ντιναμό Τιφλίδας και χάνοντας με 1-0 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Σημαντικό είναι, όμως, να αναφέρουμε ότι οι πρωταθλητές Πολωνίας έρχονται με πληγωμένο γόητρο στο σημερινό ματς, καθώς την περασμένη Πέμπτη υπέστησαν βαρύτατη ήττα από τη Λεχ Πόζναν στον τελικό του πολωνικού Σούπερ Καπ. Ο Μπεσνίκ Χάσι κάθεται στον πάγκο της Λέγκια από τον Ιούνιο, μετακομίζοντας στην ομάδα από την Άντερλεχτ. Στον τομέα των μεταγραφών, χρήματα δόθηκαν για την απόκτηση του 26χρονου Γάλλου μέσου Τιμπόλτ Μουλέν από την Μπέβερεν, ενώ νέα μέλη της ομάδας αποτελούν επίσης οι επιθετικοί Σουλέι και Μάτιτς και ο επιτελικός μέσος Χάντζλικ. Θεωρούμε ότι οι Βόσνιοι έχουν πιθανότητες να πάρουν αποτέλεσμα.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...