Προγνωστικά στοιχήματος: Με Ατρόμητο και Ρίο Άβε

Ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα επικρατώντας του ΠΑΟΚ και 1-2 και έβαλε «φωτιά» στην κορυφή της βαθμολογίας. Η αγωνιστική στη Σούπερλιγκ ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ το πρόγραμμα, από εκεί και πέρα δεν είναι ιδιαίτερα «πλούσιο», καθώς μπαίνουμε σε μία εβδομάδα στην οποία κυριαρχούν οι αγώνες των εθνικών ομάδων.
Πολύ κρίσιμο ματς για τον Ατρόμητο
Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά για από το κουπόνι του πάμε στοίχημα με τον αγώνα Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης, στον οποίο θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.08. Οι Περιστεριώτες, αγνοούν τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια για Σούπερλιγκ και Κύπελλο, κάνουν τη μια μετριότατη εμφάνιση μετά την άλλη. Ντεφορμέ απ’ την αρχή της σεζόν ο ακρογωνιαίος λίθος που λέγεται Ουμπίδες (πρώτος σε ασίστ πέρυσι, φέτος ούτε μία!), σε κακή κατάσταση μόνιμα οι Παπάζογλου και Ναπολεόνι. Είναι τεράστια απώλεια ο Μπρίτο, όπως φυσικά και ο Γιαννούλης που αποχώρησε για τον Ολυμπιακό. Έμεινε ένας Καραμάνος, ο οποίος δείχνει σε καλή κατάσταση, αλλά χρησιμοποιείται στα αριστερά και όχι στην επίθεση, όπου είναι η φυσική του θέση. Κάπως έτσι, ο Ατρόμητος δε δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, τα οποία επισκέπτεται συχνότερα μέσω στημένων φάσεων. Λογική και αναμενόμενη η εκτός έδρας ήττα απ’ τον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική, ήρθε από έναν αντίπαλο που είχε περισσότερο ρυθμό και καλύτερες ευκαιρίες.
Από την άλλη πλευρά, τίμια η προσπάθεια του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην Τότεναμ την περασμένη Πέμπτη, έχασε με ψηλά το κεφάλι στο «σπίτι» του. Μερικά λεπτά αμηχανίας και έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης των Αρκάδων ήταν αρκετά για τους Άγγλους, που πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 2-0 και ουσιαστικά «κλείδωσαν» το ματς. Εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο απ’ την ομάδα της Πελοποννήσου, δημιούργησε εύκολα κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή, μπορεί να άξιζε την ισοπαλία. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, ο Αστέρας προέρχεται απ’ την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό (0-0). Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά για το ματς, γνωστά όσα έγιναν απ’ τον Σπάθα και τους βοηθούς του, το γεγονός ότι οι Αρκάδες κατόρθωσαν να μη ηττηθούν υπό αντίξοες συνθήκες είναι… θαύμα. «Τρέχουν» αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών, στις οποίες κέρδισαν τρεις φορές, πήραν δύο ισοπαλίες. Εκτός έδρας προέρχονται από δύο σερί νίκες επί των Πλατανιά (0-1) και ΟΦΗ (2-3).
Ο σημερινός αγώνας είναι πολύ κρίσιμος για τους γηπεδούχους, καθώς σε περίπτωση ήττας θα μείνουν έξι πόντους πίσω απ’ την πεντάδα. Ο Αστέρας Τρίπολης δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά το γεγονός ότι προέρχεται από το ευρωπαϊκό ματς με την Τότεναμ, σε συνδυασμό με τη σπουδαιότητα του αγώνα για τους γηπεδούχους, μας… οδηγούν στον «άσσο».
Κερδίζει η Ρίο Άβε
Δεύτερη και τελευταία επιλογή μας για σήμερα, ο «άσος» σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Ρίο Άβε – Ακαδέμικα για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Η Ρίο Άβε, τέθηκε νοκ άουτ τέθηκε από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2 εντός έδρας με αντίπαλο τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, τώρα, μετράει μόλις μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, αυτή κόντρα στη Πενιαφέλ με 3-2 εντός έδρας. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της, ήρθε ισόπαλη με τη Νασιονάλ Μαδέιρα 0-0 εκτός έδρας, ενώ γνώρισε την ήττα από τις Αρούκα (2-1 εντός έδρας), Μπράγκα (3-0 εκτός έδρας) και Μπενφίκα (1-0 εκτός έδρας). «Θα ήταν πολύ καλό να πετύχουμε μία νίκη πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Η Ακαδέμικα παίζει καλό ποδόσφαιρο, περιμένω μία σκληρή αναμέτρηση», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της, Πέδρο Μάρττινς.
Στον αντίπαλο «στρατόπεδο», μόλις μία νίκη, η οποία είναι και η μοναδική της στο φετινό πρωτάθλημα, έχει σημειώσει στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας η Ακαδέμικα, αυτή με αντίπαλο την Αρούκα, με 1-0 εκτός έδρας. Στα υπόλοιπα ματς μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Εστορίλ (2-2 εντός), Μορεϊρένσε (0-0) και Μπράγκα (1-1), ενώ γνώρισε την ήττα από τη Νασιονάλ Μαδέιρα με 1-0 μακριά από το γήπεδό της. Οι δύο ομάδες δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση, οι γηπεδούχοι, όμως, έχουν την ευκαιρία να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...