Προγνωστικά στοιχήματος: Ο ΠΑΟΚ το ντέρμπι, στήριγμα η Λυών

Άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής. Ξεχωρίζει αναμφίβολα το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, ενώ για τη Σούπερλιγκ διεξάγονται τέσσερις ακόμη αγώνες σήμερα. Η δράση, συνεχίζεται, όμως, με αμείωτη ένταση και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα, με τις επιλογές που προκύπτουν από το κουπόνι στοιχήματος να είναι ιδιαίτερα ελκυστικές.
Ο ΠΑΟΚ το ντέρμπι
Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά για το στοίχημα από την Τούμπα και τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στον οποίο θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 1.90. Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν έρχεται για τον ΠΑΟΚ, αφού η αναβολή της 6ης αγωνιστικής μετέθεσε το ματς με τον Ολυμπιακό για τις αρχές Δεκέμβρη. Οι ασπρόμαυροι υποδέχονται τον Παναθηναϊκό βρισκόμενοι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση απ’ όλες τις απόψεις. Βαθμολογικά, παραμένουν πρώτοι έχοντας αυξήσει μάλιστα τη διαφορά απ’ τον Ολυμπιακό στο +5, ενώ και ψυχολογικά βρίσκονται στο ζενίθ, ερχόμενοι απ’ την εκτός έδρας ισοπαλία της Πέμπτης με τη Φιορεντίνα. Παράλληλα, από τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες επί του Παναθηναϊκού προέρχεται ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της Σούπερλιγκ.
Ντέρμπι αποδείξεων, από την άλλη, το σημερινό για τον Παναθηναϊκό, που αναζητά εδώ και καιρό το παιχνίδι που θα του προσφέρει την απαιτούμενη ώθηση για «αφύπνιση». Δεν το έκανε κόντρα στον Ολυμπιακό, είχε καλή εμφάνιση κόντρα στην Αϊντχόφεν την Πέμπτη, αλλά υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των Ολλανδών, το θέλει σήμερα στην Τούμπα, μια έδρα πάντως που στις τελευταίες επισκέψεις του δεν περνάει καλά. Έκανε αξιοπρεπή εμφάνιση το «τριφύλλι» εναντίον της Αϊντχόφεν, τα έδωσε όλα μέσα στο γήπεδο, αλλά ο αντίπαλος ήταν απλά καλύτερος.
Προβάδισμα η Λυών
Συνεχίζουμε με Γαλλία και τον αγώνα Λυών – Γκινγκάμπ, με την επιλογή μας να είναι το χάντικαπ -1 γκολ της Λυών σε απόδοση 2.00 (το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Λυών με 2 γκολ διαφορά και πάνω, αν η Λυών κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Ο Αλεξάντρ Λακαζέτ έχει πάρει από το χέρι τη Λυών και την οδηγεί φέτος και αυτό έκανε και την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Νις, που έφτασε στις τέσσερις συνεχόμενες νίκες με τον εξαιρετικό νεαρό επιθετικό, να σκοράρει δύο φορές. Δε βρίσκεται πολύ μακριά από την πρωτοπόρο Μαρσέιγ, ούτε από τη δεύτερη Παρί σεν Ζερμέν οι οποίες κοντράρονται σήμερα και η Λυών θέλει τη νίκη επί της Γκινγκάμπ για να εκμεταλλευτεί πιθανές απώλειες είτε και των δύο, είτε ενός εκ των δύο.
Από την άλλη, η εβδομάδα που ολοκληρώνεται πηγαίνει πολύ καλά μέχρι τώρα για την Γκινγκάμπ. Η νίκη επί της Μπαστιά στο ντέρμπι παραμονής την έβγαλε επιτέλους από την τελευταία θέση, ενώ την Πέμπτη νίκησε (έστω και με λίγο τύχη) την Ντινάμο Μινσκ για το Γιουρόπα Λιγκ και κρατάει την πρόκριση στην επόμενη φάση στα χέρια της. Το θέμα, βέβαια, για τον προπονητή, Ζοσελίν Γκουρβενέκ, είναι το πως θα εμφανιστεί η ομάδα του σήμερα στη έδρα της Λυών, αφού το ρόστερ δεν είναι μεγάλο και τα τρία παιχνίδια την εβδομάδα είναι δύσκολο να βγουν.
«Χ» ημίχρονο στα Ψαχνά
Επόμενη επιλογή, από τη Football League και τον αγώνα Ηρακλής Ψαχνών – Παναιγιάλειος, με την πρότασή μας να είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο σε απόδοση 2.00. Με τον Γιώργο Φοιρό να κάνει δεύτερο ντεμπούτο στον πάγκο του (έχει ξαναπεράσει στο παρελθόν), ο Ηρακλής Ψαχνών θέλει να πραγματοποιήσει σήμερα νέα αρχή. Ο Γιώργος Κούτσης αποτέλεσε παρελθόν μετά τη νέα ήττα της περασμένης αγωνιστικής με 2-0 απ’ την Επισκοπή, αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε από κακή εμφάνιση για την ομάδα της Εύβοιας. Στον αντίποδα, μπορεί ο Παναιγιάλειος να μην εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής στις πρώτες του υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα, σημασία έχει όμως ότι παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Αν εξαιρεθεί η εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας απ’ την ΑΕΚ (άδικο αποτέλεσμα, θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία), η ομάδα του Αιγίου προχώρησε με δύο σερί νίκες κόντρα σε Πανηλειακό και Καλλιθέα, ενώ την περασμένη εβδομάδα έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 με τον Άλιμο. Περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι σήμερα, με την ισοπαλία στο ημίχρονο να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.
Με τη φορμαρισμένη Ναντέρ
Από το μπάσκετ έχουμε ξεχωρίσει το παιχνίδι του γαλλικού πρωταθλήματος, Ναντέρ – Λιμόζ, στο οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -2.5 πόντων της Ναντέρ σε απόδοση 1.88. Σπουδαίο ντέρμπι στο Παρίσι ανάμεσα στην πρωταθλήτρια του 2013 και την πρωταθλήτρια του 2014. Οι δύο ομάδες έχουν ήδη αναμετρηθεί φέτος, στο σούπερ-καπ Γαλλίας, όπου η Ναντέρ επικράτησε πολύ εύκολα 70-54. Την προηγούμενη σεζόν η Λιμόζ, που επέστρεψε για τα καλά στα υψηλά πατώματα του γαλλικού μπάσκετ, επικράτησε δύο φορές της Ναντέρ και μάλιστα με καλές διαφορές. Ο νικητής απόψε θα ισοβαθμήσει με το Στρασβούργο στην κορυφή της βαθμολογίας. Η Ναντέρ είναι πιο χαλαρή αφού δεν έχει Euroleague. Ξεκίνησε το Eurochallenge αλλά ο πρώτος της αγώνας ήταν μια βόλτα μέχρι την Φινλανδία όπου δεν είχε πρόβλημα να νικήσει την Κατάγια. Για τη Λιμόζ ο αποψινός αγώνας είναι ο τρίτος πολύ δύσκολος σε έξι μέρες. Πέτυχε την τεράστια νίκη στο Στρασβούργο αλλά κατέρρευσε στο Βερολίνο. Δικαίως δίνεται φαβορί η Ναντέρ που δείχνει φέτος σταθερή αν και οι παίχτες της που αγωνίστηκαν Euroleague πέρσι έχουν πάει σε άλλες ομάδες (Γκλαντίρ, Τόμας, Μίτσαμ). Μία σκέψη για σήμερα είναι το Under 147.5 αλλά το αφήνουμε για το live. Καλή επιλογή το Ναντέρ -2.5 για την φορμαρισμένη γηπεδούχο. 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescoreμας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...