Προγνωστικά στοιχήματος: «Τρίποντο» η Σάλκε, συνεχίζει το σερί η Μπρεστ

Μετά από ένα άκρως ενδιαφέρον ευρωπαϊκό τριήμερο και την «παρένθεση» της Παρασκευής, το Σάββατο έχουμε στα χέρια μας ένα πολύ ελκυστικό κουπόνι. Η δράση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και στο πρόγραμμα υπάρχουν αρκετά σημαντικά παιχνίδια, από τα οποία προκύπτουν στοιχηματικές ευκαιρίες τις οποίες θα επιδιώξουμε να εκμεταλλευτούμε. Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα previews όλων των αγώνων καθώς και να ενημερωθείτε για τη Βαθμολογία Superleague και των υπολοίπων πρωταθλημάτων.
Νίκη για Σάλκε
Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά, με Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα Σάλκε – Κολωνία, στον οποίο θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 1.96. Επικρατώντας της Μάριμπορ εκτός έδρας με 1-0, παράλληλα με την ήττα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Λονδίνο από την Τσέλσι (3-1), η Σάλκε κατέλαβε τη δεύτερη θέση του 7ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνοντας την πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Από εκεί και πέρα στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα το συγκρότημα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο έχει σημειώσει τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, κόντρα στις Άουγκσμπουργκ (1-0 εντός έδρας), Βόλφσμπουργκ (3-2 εντός έδρας), Μάιντς (4-1 εντός έδρας) και Στουτγκάρδη (1-0 εκτός έδρας), ενώ ηττήθηκε στην έδρα της Φράιμπουργκ με 2-0. Μόλις τρεις βαθμούς έχει καταφέρει να πάρει στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Μπουντεσλίγκα η Κολωνία, από την πλευρά της. Το νεοφώτιστο συγκρότημα του Πέτερ Στόγκερ επικράτησε της Χόφενχαϊμ σε μία συναρπαστική αναμέτρηση με 4-3 εκτός έδρας, ενώ γνώρισε την ήττα από τις Φράιμπουργκ (1-0 εντός έδρας), Χέρτα (2-1 εντός έδρας), Μπάγερ Λεβερκούζεν (5-1 εκτός έδρας) και Άουγκσμπουργκ (2-1 εκτός έδρας).
Δε χάνει η Μπρεστ
Ακόμη ένα δυνατό σημείο προκύπτει από τη Β’ Γαλλίας και είναι το «Χ2» σε απόδοση 1.90 στον αγώνα Ντιζόν – Μπρεστ. Μεγάλο ντέρμπι κορυφής στο Ντιζόν, με την ομάδα του Νταλ’ Όλιο να επιστρέφει στην έδρα της όπου είναι η μοναδική η οποία έχει το απόλυτο στα επτά ματς που έχει δώσει και μάλιστα έχοντας δεχτεί δύο γκολ όλα κι όλα! Στο τελευταίο της ματς για το πρωτάθλημα «καθάρισε» χωρίς… πολλά-πολλά την Αρλ έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον φορ από το Πράσινο Ακρωτήρι, Ταβάρες και πανηγύρισε το τρίτο μόλις φετινό της διπλό. Από δύο σερί μέτριες εμφανίσεις, αμφότερες μάλιστα εντός έδρας και με σαφώς κατώτερους αντιπάλους προέρχεται η Μπρεστ, από την άλλη, με αποτέλεσμα να γκρεμιστεί κι από την κορυφή της Ligue 2. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο 2-2 υποδεχόμενη τη 16η της βαθμολογίας Κρετέιγ (πριν τα χθεσινά ματς), σε ένα ματς που είχε μεν τον έλεγχο, της έλειψε η ουσία και γλίτωσε τελικά την ήττα με την… ψυχή στο στόμα, αφού “γύρισε” από το 2-0. Στο Κύπελλο έπρεπε να φτάσει στα πέναλτι για να γλιτώσει το “κάζο” από την Παρί FC, ομάδα της National (3η κατηγορία), αφού στην κανονική διάρκεια και την παράταση, παρ’ ό,τι έπαιξε κυρίως με βασικούς, έμεινε στο 0-0. Παραμένει πάντως αήττητη στο πρωτάθλημα εδώ και δέκα αγωνιστικές και θεωρούμε ότι το σερί της θα συνεχιστεί και σήμερα.
Παίρνει αποτέλεσμα η Μιραντές
Συνεχίζουμε με Β’ Ισπανίας και το «Χ2» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Μπαρτσελόνα Β’ – Μιραντές. Η Μπαρτσελόνα Β θα υποδεχθεί τη Μιραντές με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς το διπλό της περασμένης αγωνιστικής επί της δυνατής Χιρόνα έβαλε τέλος σε ένα ατυχές σερί τριών ηττών και ισάριθμων ισοπαλιών. Βέβαια, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι «μπλαουγκράνα» τρέχουν σερί 0-2-2 κόντρα στη Μιραντές την τελευταία διετία. Στον αντίποδα, σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Μιραντές, που ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο στον πίνακα με «όπλο» την καταπληκτική της άμυνα. Η ομάδα από το Μιράντα ντε Έμπρο προέρχεται από τρεις σερί νίκες με σκορ 1-0 (από Λεγκανές και Οσασούνα εντός, επί Ουέλβα εκτός), ενώ το σερί των τελευταίων πέντε αγωνιστικών συμπληρώνουν οι «λευκές» ισοπαλίες κόντρα σε Βαγιαδολίδ (εντός) και Λας Πάλμας (εκτός).
Με κάλυψη η Ζιλ Βιθέντε
Επόμενη επιλογή το «1 DNB» σε απόδοση 2.00 στον αγώνα του πορτογαλικού πρωταθλήματος, Ζιλ Βιθέντε – Ακαδέμικα (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Χωρίς νίκη παραμένει μετά το πέρας 12 αγωνιστικών η Ζιλ Βιθέντε στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Το συγκρότημα του Χοσέ Μότα μετράει μέχρι στιγμής πέντε ισοπαλίες και επτά ήττες, ωστόσο απέναντι στην Ακαδέμικα έχει ευνοϊκή παράδοση, καθώς ως γηπεδούχος έχει επικρατήσει στα τέσσερα τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων. Από την άλλη, έξι αγωνιστικές μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα απέχει η Ακαδέμικα στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Το συγκρότημα του Πάουλο Σέρτζιο έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στις Μορεϊρένσε (0-0 εντός έδρας) και Μπράγκα (1-1 εντός έδρας), ενώ ηττήθηκε από Νασιονάλ Μαδέιρα (1-0 εκτός έδρας), Ρίο Άβε (3-0 εκτός έδρας), Μπενφίκα (2-0 εντός έδρας) και Πόρτο (3-0 εντός έδρας).
Με τη «δύναμη» της έδρας η Καλλονή
Περνάμε στη Σούπερλιγκ, από την οποία έχουμε ξεχωρίσει το παιχνίδι Καλλονή – Παναιτωλικός, με την επιλογή μας να είναι ο «άσσος» σε απόδοση 2.34. Αήττητη εντός έδρας η Καλλονή, μετράει 4/6 νίκες εις βάρος Εργοτέλη, Παναθηναϊκού, Πανθρακικού και Κέρκυρας, έμεινε στην ισοπαλία με Λεβαδειακό και Πλατανιά. Δε δέχτηκε γκολ σε κανένα παιχνίδι, μετράει απολογισμό τερμάτων 6-0. Επιστροφή στη φιλόξενη Μυτιλήνη σήμερα για την Καλλονή, που δεν τα πήγε καλά στις δύο εξόδους που προηγήθηκαν. Κόντρα στην Ξάνθη το ματς «στράβωσε» από νωρίς με το 2-0 να γίνεται απ’ το 22’ και τους νησιώτες να παίζουν με 10 παίκτες, ωστόσο εναντίον της Νίκης Βόλου η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της. Από δύο δικά της τραγικά αμυντικά λάθη προήλθαν τα δύο γκολ των Θεσσαλών στο δεύτερο μέρος, τη στιγμή που στο πρώτο 45λεπτο η Καλλονή θα μπορούσε να έχει πάρει κεφάλι στο σκορ. Ήταν η πρώτη φορά φέτος που η Καλλονή χάνει δύο σερί ματς, σήμερα επιστρέφει στην έδρα της, εκεί όπου βρίσκεται η δύναμη της. Από την άλλη, σ’ ένα ματς που έπρεπε να κερδίσει για πολλούς λόγους, ο Παναιτωλικός αποδείχτηκε αντάξιος των προσδοκιών. Επικράτησε έστω και δύσκολα του Πανιωνίου και επέστρεψε στα «τρίποντα» έπειτα από δύο σερί αγωνιστικές, όπου πήρε μόλις έναν πόντο με το Λεβαδειακό και ηττήθηκε εντός έδρας απ’ τον Παναθηναϊκό. Ήταν η τέταρτη νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές για τους Αγρινιώτες, που έφτασαν τους 17 πόντους και βρίσκονται στο -2 απ’ τη σημερινή αντίπαλο.
Η αξία της άμυνας
Από το κουπόνι του μπάσκετ, έχουμε ξεχωρίσει τον αγώνα ΑΓΟΡ – Κολοσσός Ρόδου, στον οποίο θα πάμε με το Under 147.5 πόντους σε απόδοση 1.91. Ο ΑΓΟΡ θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί και σήμερα υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου. Φαβορί του αγώνα είναι ξεκάθαρα ο ΑΓΟΡ όχι μόνο λόγω έδρας αλλά και καλύτερου γενικά ρόστερ. Ο Κολοσσός είχε βρει το διαμάντι ξένο, τον Τζέιμς, όμως έφυγε από την ομάδα με τον όρο buy-out στο συμβόλαιό του για να πάει στη Λαμποράλ Κούτσα. Ο Τζέιμς ήταν ο πρώτος σκόρερ της Α1 τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές και φυσικά ο Κολοσσός έχασε ένα μεγάλο μέρος της δυναμικότητάς του. Δεν μπλέκουμε με νικητή και χάντικαπ. Επιλογή προκύπτει από το Under 147.5. Ο ΑΓΟΡ δεν είναι πια η ομάδα που δεν παίζει άμυνα και αφοσιώνεται μόνο στην επίθεση. Φέτος έχει μέσο όρο παθητικό 72 πόντους ενώ σκοράρει 74. Η αξία της άμυνάς του φαίνεται στα παιχνίδια που έχει δώσει με τις καλές ομάδες της λίγκας. 79 πόντους δέχθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, 69 από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, 64 από τον Ολυμπιακό στο Ρέθυμνο και 64 από την Κηφισιά στην Κηφισιά. Ο Κολοσσός έχει χειρότερη άμυνα. Δέχεται 77 σχεδόν πόντους ανά παιχνίδι και σκοράρει 72 σχεδόν. Αν ο ΑΓΟΡ παίξει την γνωστή του φετινή άμυνα τότε ο Κολοσσός θα σκοράρει ελάχιστα και ο ΑΓΟΡ θα κάνει εύκολη νίκη. Επιλογή λοιπόν το Under 147.5.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...