Προς αναβολή η έναρξη του πρωταθλήματος

«Λουκέτο» και στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει να βάλει ο Σταύρος Κοντονής με πρόφαση τη δημόσια τάξη, όπως είχε κάνει πέρσι και με το Κύπελλο.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού επέστρεψε από το Ρίο της Βραζιλίας, όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει την πρώτη εβδομάδα των Ολυμπιακών Αγώνων και εντός της ημέρας θα γνωστοποιήσει την απόφαση μη έναρξης του πρωταθλήματος όπως έχει ήδη ενημερώσει με επιστολή που έστειλε προς τη FIFA και την UEFA.

Σε αυτό έχουν συντελέσει και οι ανακοινώσεις των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το θέμα των πινάκων διαιτησίας, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει κίνδυνος περιστατικών βίας με αφορμή τις διαιτητικές αποφάσεις, όπως θα επικαλεστεί μέσω ΔΕΑΒ και Αστυνομίας.

Παράλληλα ο υφυπουργός έχει τονίσει πως δεν πρόκειται να αρχίσει το πρωτάθλημα αν η ΕΠΟ δεν άρει, την πραξικοπηματική όπως την χαρακτήρισε, απόφαση της για αλλαγή της σύνθεσης της Επιτροπής Δεοντολογίας που αποτελείται από τακτικούς δικαστές.

Το μεσημέρι (12/8) ο Σταύρος Κοντονής συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο της Super League στο υφυπουργείο Αθλητισμού ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κουβέντα δεν πήγε καν σε θέμα αναβολής του πρωταθλήματος.

Όσο για την επίσημη ενημέρωση της διοργανώτριας, αυτή ήταν λιτή και ανέφερε απλώς τα εξής:

«Ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Κ. Στράτος πραγματοποίησε θεσμική συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, η οποία είχε προγραμματιστεί με την ανάληψη των καθηκόντων του, πριν την αναχώρηση του υφυπουργού για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο».

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...