Προς υπογραφή η πρώτη συμφωνία χρηματοδότησης επιχειρήσεων από το “Πακέτο Γιούνκερ”

Προς υπογραφή η πρώτη συμφωνία χρηματοδότησης επιχειρήσεων από το “Πακέτο Γιούνκερ”

Κατηγορία

n.anastasiou
Παρασκευή 06/05/2016 – 11:18

Γιούνκερ

Τη Δευτέρα 9 Μαΐου σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, θα υπογραφεί, παρουσία του Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου, η πρώτη συμφωνία στο πλαίσιο του Επενδυτικού Σχεδίου για την Ευρώπη («Σχέδιο Γιούνκερ»).

Η συμφωνία αφορά στη λειτουργία του χρηματοδοτικού προγράμματος InnovFin με τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Ταμείου Στρατηγικών Επενδύσεων στην Ελλάδα και προορίζεται για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αναφέρει η Ημερησία. Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει με ομιλία του Επιτρόπου κ. Αβραμόπουλου με θέμα «Το επενδυτικό σχέδιο για την Ευρώπη έρχεται στην Ελλάδα», όπως αναφέρει το mignatiou.com.

Στη συνέχεια θα μιλήσει ο γενικός διευθυντής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων (ΕΤΕ), Πιέρ Λουίτζι Τζίλιμπερτ με θέμα «Υποστηρίζοντας την καινοτομία, την ανταγωνιστικότητα και την οικονομική μεγέθυνση – ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων» και θα ακολουθήσει δήλωση του Μπορισλάβ Κονσταντίνωφ, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ProCredit Holding. Τέλος, θα υπογραφεί η συμφωνία εγγυήσεων μεταξύ ΕΤΣΕ/ΕΤΕ και ομίλου ProCredit στο πλαίσιο του InnovFin στο ξενοδοχείο «The ΜΕΤ» (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη) σε εκδήλωση ανοικτή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...