Προσοχή! Το αβοκάντο βλάπτει… σοβαρά την υγεία

Προσοχή! Το αβοκάντο βλάπτει… σοβαρά την υγεία

Δείτε γιατί…

Με το αβοκάντο συνοδό σε σάντουιτς, sticks, πίτες, τούρτες, τάρτες, μους, σε μορφή τηγανητής πατάτας αλλά και σε παγάκια (μη τυχόν και ξεμείνουμε και που θα βρούμε βραδιάτικα εφημερεύον οπωροπωλείο) και ότι άλλο μπορεί να φανταστούν οι δημιουργικότατοι εραστές του, θα περίμενε κανείς πως ο εγκέφαλος των καταναλωτών του φρούτου θα απολάμβανε ήδη τις ευεργετικές ιδιότητες των λιπαρών οξέων και θα δούλευε στο φουλ. Αλλά όχι.

Τουλάχιστον αυτό συμπεραίνει κανείς από την έκκληση των ιατρών να μπεί ένα τέλος στο “χέρι-αβοκάντο”, όπως αποκαλούν τον τραυματισμό που παθαίνουν όσοι στον παροξυσμό τους να γευθούν τα οφέλη και συνάμα να κοινοποιήσουν το επίτευγμα της επιτυχούς βρώσης του εξωτικού καρπού, ξεχνούν τον σκληρό πυρήνα της γνώσης των νόμων της φυσικής, σκοντάφτουν στο κουκούτσι του αβοκάντο και αποτυγχάνουν παταγωδώς, καταλήγοντας στο κοντινό εφημερεύον νοσοκομείο με ράμματα στο χερί και πολλές φορές με μία μόνιμη σοβαρή βλάβη.

1

 

Τα περιστατικά αυτοτραυματισμού από την προσπάθεια κοπής του αβοκάντο είναι τόσα πολλά, που οι ειδικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να προστεθούν προειδοποιητικά αυτοκόλλητα στο επικίνδυνο φρούτο, ένω στους NYTIMES έχουν και οδηγίες ασφαλούς διαχείρισης του σατανικού καρπού που μοιάζουν τόσο χαζές όσο και η προειδόποίση “Μην τοποθετείτε τη σακούλα στο κεφάλι. Κίνδυνος ασφυξίας”.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/328673-Prosoche-To-abokanto-blaptei-sobara-ten-ygeia ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...