Προστασία συντάξεων – Μείωση φορολογίας

Προστασία συντάξεων – Μείωση φορολογίας

Και ενίσχυση των οικονομικά αδυνάμων

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ των συντάξεων, η μείωση της φορολογίας στα μεσαία εισοδήματα και οι παροχές σε μεγάλα κοινωνικά στρώματα που βρίσκονται στο όριο της φτώχειας αποτελούν τις πρώτες προτεραιότητες του Αλέξη Τσίπρα στη μεταμνημονιακή εποχή.

Οι τολμηρές πρωτοβουλίες που δίνουν ανάσα στον κόσμο πρόκειται να ανακοινωθούν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Βέβαια το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση θα δοθεί στο διάγγελμα του Πρωθυπουργού με αφορμή το τέλος των εφιαλτικών μνημονίων, που άνοιξαν μεγάλες πληγές στην ελληνική κοινωνία, οι οποίες δεν μπορούν να επανέλθουν από την μια ημέρα στην άλλη.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα αναλάβει δεσμεύσεις για την ανόρθωση της χώρας, εξαγγέλλοντας τα πρώτα μέτρα για να αντιληφθεί η κοινωνία το τέλος του εφιάλτη στον οποίο την οδήγησαν οι ξένοι δανειστές και το παλιό, χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα που ευθύνεται για την χρεοκοπία.

Σε κάθε περίπτωση, ο Πρωθυπουργός θα εγγυηθεί τις συντάξεις.

Με όπλο τα πλεονάσματα των ασφαλιστικών ταμείων και τις μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει, θα δώσει τη μάχη για την ακύρωση των περικοπών των συντάξεων.

Στις άμεσες προτεραιότητες του Πρωθυπουργού είναι και η μείωση της φορολογίας για τα μεσαία εισοδήματα.
Το μέγεθος των φοροαπαλλαγών θα ανακοινωθεί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Από το βήμα της ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει και τα μέτρα ενίσχυσης των εισοδημάτων για τα κοινωνικά εκείνα στρώματα που έχουν πληγεί περισσότερο από τα εφιαλτικά μνημόνια.

Πρόκειται για ένα τολμηρό πρόγραμμα που σηματοδοτεί την νέα εποχή της οικονομικής ανόρθωσης.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού θα περιλαμβάνει τις δεσμεύσεις για τη μεταμνημονιακή εποχή.

Παράλληλα, θα αποτελεί και ένα μανιφέστο για τις εγκληματικές ευθύνες όσων οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και το λαό στην εξαθλίωση.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος να περάσει σε μια επίθεση διαρκείας και να συγκρουστεί μετωπικά με τις δυνάμεις εκείνες που επιδιώκουν την οπισθοδρόμηση της χώρας.

Η σύγκρουση με τη διαπλοκή, τη διαφθορά και όλες τις πρακτικές του παλιού πολιτικού συστήματος που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία θα είναι διαρκής.

Με σύμμαχο την κοινωνία και με όπλο τη μεγάλη εθνική επιτυχία της εξόδου από τα εφιαλτικά μνημόνια, ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινιάζει μια νέα εποχή για το λαό και τη χώρα.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/340106-Prostasia-syntaxeon-Meiose-phorologias ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...