Αιμοδοσία Ναυπάκτου: “Προσφορά αγάπης στον συνάνθρωπο” από τους παίκτες του Ναυπακτιακού Αστέρα. (Βίντεο)

Με μια συμβολή και παράλληλα ουσιαστική κίνηση προσφοράς στον συνάνθρωπο,σύσσωμη η ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα αποτελούμενη από διοίκηση,τεχνικό επιτελείο και παίκτες,επισκέφθηκαν χθες το απόγευμα,τελευταία ημέρα αιμοδοσίας τον σύλλογο αιμοδοτών Ναυπάκτου “Οι Άγιοι Ανάργυροι”

Οι παίκτες του Ναυπακτιακού πρόθυμα έδωσαν λίγο από το αίμα τους στέλνοντας το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης προς την κοινωνία και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από αυτό.

Το αίμα είναι πολύτιμο αγαθό δώρο από το Θεό,το οποίο δεν πουλιέται,δεν παράγεται παρά μόνο προσφέρεται.Και κάτι τέτοιο έκαναν με μεγάλη ευχαρίστηση οι παίκτες του Ναυπακτιακού.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφερόμενος στην πράξη αυτή,αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση για την καλή της χειρονομία,ανέφερε ότι και αυτή τη φορά ο σύλλογος βγήκε ενισχυμένος από το τετραήμερο αιμοδοσίας αφού κατάφερε στο εν’λόγω διάστημα να συγκεντρώσει και να ξεπεράσει τις 400 μονάδες αίματος.

Για την επίσκεψη στον σύλλογο αιμοδοτών μίλησαν επίσης στην κάμερα του Nafpaktianews ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού Ντ.Τσουκαλάς,ο προπονητής της ομάδας Γ.Πανουργιάς και ο Ν.Θανασιός ως εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...