«Προτάθηκε ξανά στην Μπαρτσελόνα ο Μανωλάς»

«Προτάθηκε ξανά στην Μπαρτσελόνα ο Μανωλάς»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Mundro Deportivo», το όνομα του Κώστα Μανωλά έπεσε ξανά στο τραπέζι για τη Μπαρτσελόνα.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός προτάθηκε για δεύτερη φορά στους «μπλαουγκράνα», όπως είχε συμβεί και την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

«Πριν από ένα χρόνο, ο εκπρόσωπός του ανακοίνωσε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα, μετά το “όχι” στη Ζενίτ. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον γνωρίζει καλά, αν και δεν συναντήθηκαν στον Ολυμπιακό, αφού ο Μανωλάς πήγε στον Ολυμπιακό το 2014 και ο Βαλβέρδε έφυγε από τον Ολυμπιακό το 2012» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μανωλάς ήταν ο ποδοσφαιριστής που με γκολ του απέκλεισε την Μπαρτσελόνα από τα ημιτελικά του Champions League (είχε κάνει το με κεφαλιά το 3-0 για τη Ρόμα στο Ολίμπικο).

Η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της  “Mundro Deportivo” τον Μάιο, πάντως, έχει ήδη συμφωνήσει με τη Σεβίλλη για τον Γάλλο στόπερ, Κλεμάν Λενγκλέ.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μανωλάς έπαιξε σε 40 ματς με τη Ρόμα, 29 στη Serie A και 11 στο Champions League. Το συμβόλαιό του στους «τζαλορόσι» εκπνέει το 2022, έχοντας ανανεώσει πρόσφατα, με ετήσιες αποδοχές 3,5 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/335054-Protatheke-xana-sten-Mpartselona-o-Manolas ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...