Πρωταθλήτρια η Κ17 του ΠΑΟΚ, 2-1 την Ξάνθη

Πρωταθλήτρια η Κ17 του ΠΑΟΚ, 2-1 την Ξάνθη

Κατηγορία

kchalkiadakis
Σάββατο 14/05/2016 – 21:44

Πρωταθλήτρια η Κ17 του ΠΑΟΚ, 2-1 την Ξάνθη

Πρωταθλητής στην κατηγορία Κ17 στέφτηκε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε 2-1 της Ξάνθης στον τελικό του Final-4 που διεξήχθη στο Περιστέρι.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τα ηνία στο 18’ με σουτ του Χατζηστράβου.

Ο Μερλιόπουλος ισοφάρισε στο 26’ με κεφαλιά, όμως ο ΠΑΟΚ απάντησε ξανά στο 42’ με τον Τζοβάρα για το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη πίεσε για την ισοφάριση, όμως ο ΠΑΟΚ παρέμεινε ανώτερος, έχοντας, μάλιστα, τρεις ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμα. Γκαργκαλατζίδης και Λυρατζής που δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν, ενώ ο πρώτος είχε δοκάρι στο 80’.

Ξάνθη: Σαββίδης, Χασάνογλου (Τενεκές 86′), Παπάζογλου, Θεοφυλάκης, Πεταλωτής, Μελιόπουλος, Ιωσηφίδης (Σπυριντόνωφ 91′), Τσαπάρης (Τζιβανόπουλος 22′ – Φιλιππίδης 78′), Ιωάννου (Αθανασιάδης 56′), Σουλεϊμάν, Καλογιάννης.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Τσαούσης, Δημητρίου, Βουτσάς, Μελεζίδης (Νουκαρής 80′), Χατζηδιμπάς (Παπαθανασίου 61′), Τζοβάρας, Χατζηστράβος, Αηδονίδης, Λυρατζής (Γαϊτανίδης 95′), Γκαργκαλατζίδης (Υφαντίδης 90′).

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...