Πρόεδρος ΕΦΕΤ: Δε θα υπάρξει πρόβλημα με τα δηλητηριασμένα προϊόντα

Πρόεδρος ΕΦΕΤ: Δε θα υπάρξει πρόβλημα με τα δηλητηριασμένα προϊόντα

εφετ

Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Ιωάννης Τσιάλτας, μίλησε για να καθησυχάσει τους καταναλωτές με τις απειλές ομάδας αντιεξουσιαστών που ανακοίνωσαν πως έχουν δηλητηριάσει με υδροχλωρικό οξύ συγκεκριμένα προϊόντα.

«Ο απλούστερος τρόπος προστασίας των καταναλωτών είναι η απομάκρυνση των προϊόντων από τα ράφια των σούπερ μάρκετ» δήλωσε σήμερα το πρωί μιλώντας στον Ant1, ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Ιωάννης Τσιάλτας.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι η απειλή αφορά συγκεκριμένες συσκευασίες προϊόντων, οι οποίες πωλούνται μόνο σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης και όχι γενικά τα προϊόντα των συγκεκριμένων εταιρειών.

Διευκρίνισε πως η απειλή αφορά μόνο τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ και όχι μικρότερα καταστήματα και μόνο την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και όχι τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας και πως το διάστημα της απειλής είναι 20-25 Δεκεμβρίου, συνεπώς όσοι καταναλωτές έχουν αγοράσει κάποιο από τα προϊόντα νωρίτερα, είναι ασφαλείς.

«Δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει πρόβλημα. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες συνεργάζονται άψογα για την απομάκρυνση των απειλούμενων προϊόντων από τα ράφια των αλυσίδων σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η απειλή συνίσταται στο ότι θα βάλουν κάποια προϊόντα που έχουν ήδη αγοράσει. Εμείς φροντίζουμε να μην υπάρξουν αυτά τα προϊόντα», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ.

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/314454-Proedros-EPHET-De-tha-yparxei-problema-me-ta-deleteriasmena-proionta ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...