«Πρόκριση στο ΟΑΚΑ», το σύνθημα στην ΑΕΚ

«Πρόκριση στο ΟΑΚΑ», το σύνθημα στην ΑΕΚ

Με ένα γκολ θα ήθελε να φύγει η ΑΕΚ από το Καραϊσκάκη, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν και ήρθε ισόπαλη (0-0) με τον Ολυμπιακό στο φαληρικό γήπεδο. 

Στην «Ένωση» παρουσιάζονται ικανοποιημένοι για το γεγονός πως η ομάδα κατάφερε να φύγει με καθαρό αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι και τώρα εμφανίζονται αισιόδοξοι πως θα καταφέρουν στον επαναληπτικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος στις 7 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ. 

«Δουλέψαμε πολύ καλά απέναντι σε μία ομάδα που τα έδωσε όλα, όπως άλλωστε κι εμείς. Σίγουρα, θα μου άρεσε μια ισοπαλία με γκολ, όμως τα πήγαμε αρκετά καλά», δήλωσε από τη μεριά του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μανόλο Χιμένεθ. 

Από εκεί και πέρα, στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» έχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλο, με κορυφαία φάση τη στιγμή της μη αποβολής του Σεμπά στο 53’. Ο παίκτης του Ολυμπιακού έσπρωξε και έριξε στο έδαφος τον Σιμόες που έκανε προθέρμανση εκείνη την ώρα με τον διαιτητή να του δείχνει απλά κίτρινη κάρτα. 

Επίσης, στην ΑΕΚ φωνάζουν για τον Μιραλάς και πώς έριξε κάτω με αντιαθλητικό τρόπο τον Αραούχο πριν από τη σύρραξη, για την ύπουλη και επικίνδυνη αγκωνιά του Σισέ στον Γαλανόπουλο, αλλά και για την ανατροπή εκτός φάσης του Φιγκέιρας στον Λόπες. 

Μια φάση καθαρό πέναλτι και αποβολή, σύμφωνα με τους ανθρώπους της «Ένωσης», που δεν είδε ο β’ επόπτης Ευθυμιάδης, ενώ ο Σιδηρόπουλος ήταν πλάτη.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/318859-Prokrise-sto-OAKA-to-synthema-sten-AEK ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...