Πρώτη στην απογευματινή ζώνη η Τατιάνα στο Εψιλον

Πρώτη στην απογευματινή ζώνη η Τατιάνα στο Εψιλον

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η εξέλιξη της μάχης των εκπομπών της απογευματινής ζώνης, σε μια σεζόν που μέχρι στιγμής αρνείται να βγάλει “καθαρούς” νικητές και ηττημένους.

Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τη Μαίρη Συνατσάκη και την Κατερίνα Καινούργιου, που ανταγωνίζονται με παρόμοιο κόνσεπτ εκπομπής, να εναλλάσσονται στη σειρά του πίνακα τηλεθέασης της Nielsen, είναι η Τατιάνα Στεφανίδου αυτή που κερδίζει έδαφος μέρα με τη μέρα. Η “Tatiana Live” φαίνεται πως χτίζει με σταθερές κινήσεις τη σχέση της με τους τηλεθεατές και πλέον, ανοίγει περαιτέρω την ψαλίδα που τη χωρίζει από τα υπόλοιπα προγράμματα.

Συγκεκριμένα, από την προηγούμενη εβδομάδα η εκπομπή του Epsilon εμφανίζει ανοδικές τάσεις, οι οποίες χθες άγγιξαν ακόμα και το 21,3%! Το ποσοστό αυτό, θα τολμούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως “ονειρικό” αν αναλογιστεί κανείς τη δυναμική του καναλιού που φιλοξενεί την Τατιάνα, αλλά και τον ανταγωνισμό, καθώς μαζί με τις μαγειρικές εκπομπές παίζουν 6 προγράμματα απέναντι. Η “Tatiana Live” κινήθηκε για σχεδόν μία ώρα γύρω στο 20%, ενώ σχεδόν στο σύνολο της η εκπομπή σημείωσε διψήφια νούμερα τηλεθέασης, με τελικό μέσο όρο 14%. Το “Spata live” και το “Λόγω TiVis” δεν ξέπερασαν το απόγευμα της Τρίτης το 9,5% και το 8,5% αντίστοιχα.

Στο δυναμικό κοινό, αναφέρει το zappit τα μηχανάκια μέτησης έδειξαν για τις τρεις εκπομπές: Spata live – 12%, Λόγω TiVis – 9,8%, Tatiana Live 9%. Να σημειώσουμε ότι το lead in και το lead out της Τατιάνας Στεφανίδου κινείται χαμηλά, καθότι το E TV είναι ένα νέο κανάλι που διεκδικεί σιγά σιγά το δικό του μερίδιο από την τηλεοπτική πίτα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...