Πρώτο τζάμπολ για τον τίτλο στο ΣΕΦ

Πρώτο τζάμπολ για τον τίτλο στο ΣΕΦ

Κατηγορία

christos.papad…
Πέμπτη 19/05/2016 – 13:46

Πρώτο τζάμπολ για τον τίτλο στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπαίνουν σήμερα (19:30) στην μάχη των τελικών της Basket League για ενδέκατη συνεχόμενη σεζόν, θέλοντας να κάνουν το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδος.

Ο Ολυμπιακός έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για τέταρτη φορά την τελευταία πενταετία και δεν θέλει επ ουδενί να το απολέσει. Με τον Ντι Τζέι Στρόμπερι διαθέσιμο αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο και δίχως κανένα άλλο αγωνιστικό πρόβλημα, οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να κάνουν το 1-0.

Σύμμαχός τους, ο κόσμος τους, καθώς το ΣΕΦ αναμένεται κατάμεστο. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα στηριχτεί ξανά στην άμυνα της ομάδας του και θα επιχειρήσει να «χτυπήσει» στο ανοιχτό γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών των Βλάντο Γιάνκοβιτς και Γιώργου Παπαγιάννη, αλλά ο Δημήτρης Διαμαντίδης ξεπέρασε το τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό και θα αγωνιστεί κανονικά, με την αποστολή να καταλύει χθες βράδυ σε ξενοδοχείο. Ο Αργύρης Πεδουλάκης, που στην προηγούμενη θητεία του είχε τρεις νίκες σε ισάριθμους τελικούς με τον Ολυμπιακό, θα πάει στο γνώριμό του χαμηλό τέμπο.

Στις μονομαχίες με τον Ολυμπιακό σε τελικούς, ο Παναθηναικός μετράει δέκα τίτλους, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» πέντε. Οι νίκες είναι 37-28 υπέρ των «πράσινων», ενώ η ομάδα με πλεονέκτημα έδρας κατέκτησε τον τίτλο στις 10 από τις 15 φορές.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης θα είναι οι Χριστοδούλου, Σχινάς και Μητσόπουλος.

Η στατιστική σύγκριση των ομάδων

Η σύγκριση των προπονητών

Πηγή: Filathlos.gr

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...