Πυροβολισμοί σε σχολείο στη Φλόριντα: Νεκροί και περισσότεροι από 20 τραυματίες (Εικόνες – Βίντεο)

Πυροβολισμοί σε σχολείο στη Φλόριντα: Νεκροί και περισσότεροι από 20 τραυματίες (Εικόνες – Βίντεο)

Πυροβολισμοί σε σχολείο στη Φλόριντα

Για πολλούς νεκρούς κάνουν λόγο οι Αρχές…

Συναγερμός έχει σημάνει στις αμερικανικές Αρχές έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς στο Λύκειο του Πάρκλαντ στη Φλόριντα.

Ο νεαρός λευκός που άνοιξε πυρ στον τρίτο όροφο του σχολικού συγκροτήματος, προκάλεσε το θάνατο αρκετών μαθητών και τον τραυματισμό τουλάχιστον 20. Ο δράστης οχυρώθηκε στο κτίριο, πριν συλληφθεί από τις ειδικές δυνάμεις και οδηγηθεί με χειροπέδες στο κρατητήριο.

43

Ο σερίφης της περιοχής έκανε λόγο για τουλάχιστον 14 θύματα, ενώ τοπικά Μέσα ανεβάζουν τον αριθμό των τραυματιών ακόμα και στους 50.

Για πολλούς νεκρούς κάνουν λόγο τοπικοί αξιωματούχοι και αμερικανικά ΜΜΕ, μετά την επίθεση ενόπλου στο σχολείο Marjory Stoneman Douglas στην πόλη Πάρκλαντ, που βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Φλόριντα.

«Πολλοί είναι οι νεκροί» από την επίθεση ενόπλου σήμερα σε ένα λύκειο στη Φλόριντα, δήλωσε ο Ρομπέρ Ροάνσι, διευθυντής του με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Μπρόουαρν να αναφέρει ότι ο δράστης έχει συλληφθεί.

2

Οι αρχές διέταξαν την εκκένωση του σχολικού συγκροτήματος Stoneman Douglas High School.

23

«Οι προσευχές μου και τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες των θυμάτων στην τρομερή ένοπλη επίθεση στη Φλόριντα», δήλωσε ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτηση στο Twitter. «Κανένα παιδί, δάσκαλος, ή οποιοσδήποτε άλλος δεν θα πρέπει ποτέ να νιώθει ανασφαλής σε ένα αμερικανικό σχολείο», πρόσθεσε.

«Παρακολουθούμε την εξέλιξη αυτής της τρομερής κατάστασης στην κομητεία Μπρόουαρν στη Φλόριντα με αναφορές για πυροβολισμούς σε σχόλειο», ανέφερε με tweet του ο Μάρκο Ρούμπιο, γερουσιαστής της Πολιτείας.

Ο κυβερνήτης της Πολιτείας με ανάρτηση στο Twitter δήλωσε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τοπικούς αξιωματούχους για το περιστατικό

1

Το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WSVN-TV έκανε λόγο για τουλάχιστον 20 τραυματίες.

1

Εικόνες που μετέδωσαν τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έδειξαν δεκάδες μαθητές να βγαίνουν τρέχοντας από το σχολείο, κάποιοι με ψηλά τα χέρια. Ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της αστυνομίας βρίσκονται στο λύκειο Marjory Stoneman Douglas στην πόλη Πάρκλαντ, στην ανατολική ακτή της Φλόριντας.

1

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/321574-Symbainei-tora-Pyrobolismoi-se-scholeio-ste-PHlorinta ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...