Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Λος Άντζελες: Δύο μαθητές τραυματίες από σφαίρες

Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Λος Άντζελες: Δύο μαθητές τραυματίες από σφαίρες

Πρωτοφανές σκηνικό σχολικής βίας σημειώθηκε σε γυμνάσιο του Λος Άντζελες με μία μαθήτρια να πυροβολεί συμμαθητές της μέσα στην τάξη.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά την έναρξη των μαθημάτων με δύο μαθητές να τραυματίζονται και την αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη μίας μαθήτριας.

«Έχουμε υπό κράτηση έναν ύποπτο για το περιστατικό», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας αναφέροντας ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο, ενώ έχει βρεθεί και το όπλο της επίθεσης.

1

Οι δύο μαθητές, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Το αγόρι φέρεται να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ υποβλήθηκε σε επέμβαση.
Η γυναίκα, που επίσης τραυματίστηκε, δεν κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς η κατάστασή της δεν ενέπνεε ανησυχία.

Το νέο αυτό περιστατικό έλαβε χώρα στο Sal Castro Middle School και προστέθηκε στη μεγάλη λίστα της ένοπλης βίας στα αμερικανικά σχολεία.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/319834-Pyrobolismoi-se-scholeio-sto-Los-Antzeles-Dyo-mathetes-traymaties-apo-sphaires ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...