Πωλητήριο ύψους 9,5 εκ. δολαρίων στη χλιδάτη βίλα του Μάικλ Τζάκσον στο Λας Βέγκας

Τρίτη 31/05/2016 – 07:25villaΣτο «σφυρί» βγαίνει η υπερπολυτελής βίλα του Μάικλ Τζάκσον στο Λας Βέγκας, με τίμημα 9,5 εκατομμύρια δολάρια.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Μάικλ Τζάκσον, στην πραγματικότητα, δεν ήταν ποτέ ιδιοκτήτης της έπαυλης, αλλά τη νοίκιαζε από το 2007 έως και τον θάνατό του το 2009, για να μπορεί ο ίδιος και τα παιδιά του να ζουν μακριά από το άγρυπνο βλέμμα των μίντια.
Το όνομα αυτής «Thriller Villa», με έκταση 1,7 στρέμματα. Σε αυτή περιλαμβάνονται το κυρίως σπίτι αλλά και ξενώνας που διαθέτει το δικό του μεσαιωνικό παρεκκλήσι.
villa1
Άλλαξε αρκετές φορές χέρια πριν φτάσει στον Μάικλ Τζάκσον και μετά το θάνατό του ο σημερινός ιδιοκτήτης αποφάσισε να το μετατρέψει σε «ναό» του βασιλιά της ποπ, τοποθετώντας έπιπλα που έμοιαζαν με αυτά που άρεσαν στον Τζάκσον. Το σπίτι διαθέτει επτά υπνοδωμάτια και δώδεκα μπάνια και μεγάλα τμήματά του, όπως η μάστερ κρεβατοκάμαρα, είναι φτιαγμένα όπως ακριβώς εκείνος επιθυμούσε.
villa2
Αυτή δεν είναι η πρώτη αλλά η τέταρτη φορά που μπαίνει πωλητήριο στην έπαυλη από τότε που έφυγε από τη ζωή ο διασημότερος ένοικός της.
villa3
 
villa4
 
villa5
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...