Πόνος στο στήθος κατά τη βαθιά εισπνοή – Πού μπορεί να οφείλεται…

Πόνος στο στήθος κατά τη βαθιά εισπνοή – Πού μπορεί να οφείλεται…

πόνος
Εάν ο πόνος εμφανίζεται συχνότερα, ακόμη και τις ώρες χαλάρωσης, το σύμπτωμα υποδεικνύει κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα που χρήζει ιατρικής παρέμβασης. Ίσως έχει εκδηλωθεί φλεγμονή στους πνεύμονες ή στην καρδιά, ενώ δεν αποκλείεται ο πόνος να οφείλεται σε τραυματισμό των πλευρών, σε κρίση άσθματος ή και λοίμωξη των πνευμόνων (π.χ. πνευμονία).

Πότε να ανησυχήσετε
Άμεση ιατρική βοήθεια και μετάβαση στο πλησιέστερο νοσοκομείο συνιστάται σε περίπτωση που η επίπονη αναπνοή συνοδεύεται από συμπτώματα όπως η απώλεια των αισθήσεων, η δύσπνοια, η γρήγορη αναπνοή, το αίσθημα πνιγμού, ο πόνος στο στήθος, η πνευματική σύγχυση, η έντονη εφίδρωση, το χλωμό δέρμα, η ζαλάδα και ο πυρετός, όπως αναφέρει το periergaa.blogspot.gr.

Ο γιατρός μπορεί να διαπιστώσει την ακριβή αιτία του πόνου με μια σειρά από εξετάσεις που περιλαμβάνουν την ακτινογραφία, την αξονική τομογραφία, την αιματολογική ανάλυση και την ανάλυση ούρων, το ηλεκτροκαρδιογράφημα, το ηχοκαρδιογράφημα, η παλμική οξυμετρία και η εξέταση της πνευμονικής λειτουργίας.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/316460-Ponos-sto-stethos-kata-te-bathia-eispnoe-Poy-mporei-na-opheiletai ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...