Πόρισμα-φωτιά για την υπόθεση Γιακουμάκη: Αποκαλύπτει άγρια καψώνια και πολιτικές παρεμβάσεις

Πόρισμα-φωτιά για την υπόθεση Γιακουμάκη: Αποκαλύπτει άγρια καψώνια και πολιτικές παρεμβάσεις
Έναν εφιάλτη ζούσε ο Βαγγέλης και αυτό έρχεται να το επιβεβαιώσει και το πόρισμα της ΕΔΕ. 

Το πόρισμα παραδόθηκε από τους ελεγκτές του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα», που είχαν αναλάβει την ΕΔΕ, στις αρμόδιες αρχές.

Από το πόρισμα προκύπτουν ευθύνες στη διεύθυνση της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων και τον επί έξι συναπτά έτη διευθυντή της κ. Κώστα Μάντζαρη. Από την έρευνα διαπιστώνεται ότι τα πάρα πολλά περιστατικά βίας με θύμα τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, ουδέποτε είχαν γνωστοποιηθεί στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης ή στην Διεύθυνση Διοικητικού Προσωπικού του υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης.

Ο κ. Μάντζαρης απειλείται άμεσα -ίσως και στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας- με αποπομπή από τη διεύθυνση της Γαλακτοκομικής Σχολής, ύστερα από τη σύγκλιση των αρμόδιων οργάνων που θα αποφασίσουν για την τύχη του.

Ο κ. Μάντζαρης φέρεται να έχει δεχθεί τηλέφωνα τα προηγούμενα χρόνια από πολιτικό (ή πολιτικά) πρόσωπο προκειμένου να τύχουν συγκεκριμένοι φοιτητές από την Κρήτη ευνοϊκής μεταχείρισης. Ουδέποτε, ωστόσο, ενημερώθηκαν για αυτά οι Κεντρικές Υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στο πόρισμα περιλαμβάνονται μαρτυρίες συμφοιτητών του Βαγγέλη που μιλούν για τον ακατάπαυτο τραμπουκισμό που δεχόταν.

Τον έδεναν στην καρέκλα και τον κλείδωναν στη ντουλάπα. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς στο εσωτερικό της σχολής και στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...