Πόσες ώρες γυμναστικής την εβδομάδα χρειάζονται για να χάσεις τα περιττά κιλά;

Πόσες ώρες γυμναστικής την εβδομάδα χρειάζονται για να χάσεις τα περιττά κιλά;
Πόσες ώρες προπόνησης χρειάζονται εβδομαδιαία για να δεις τα επιθυμητά αποτελέσματα;
Οι γιορτές τελείωσαν και ο στόχος σου για τη νέα χρονιά είναι να χάσεις τα περιττά κιλάκια αλλά και να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα εκγύμνασης για να σμιλεύσεις το σώμα σου. Πέραν από τη διατροφή που πρέπει να ακολουθήσεις, πόσες ώρες γυμναστική την εβδομάδα πρέπει να κάνεις για να δεις το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Η Michelle Bridges, διάσημη προπονήτρια από την Αυστραλία, έχει θετικά νέα, αφού υποστηρίζει ότι δεν χρειάζεται να λιώσεις στο γυμναστήριο για να χάσεις τα κιλά των γιορτών!

Ο ιδανικός αριθμός για τέλεια αποτελέσματα είναι έξι φορές την εβδομάδα επί μία ώρα. Η προπονήτρια υποστηρίζει με απλά λόγια ότι η γυμναστική πρέπει να είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητας όπως το βούρτσισμα των δοντιών.

Μη σκέφτεσαι ότι και οι έξι προπονήσεις θα είναι σκληρές. Μόνο οι τρεις, οι υπόλοιπες δύο θα είναι κανονικές και η τρίτη χαλαρή.

“Δε χρειάζεται να προπονείσαι σαν Ολυμπιονίκης συνεχώς, το θέμα είναι να χτίσεις κάποιες συνήθειες. Σας βεβαιώνω ότι κάποιος που έχει συνήθεια να γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα ακόμα και αν χάσει μια προπόνηση θα είναι πιο συνεπής συγκριτικά με κάποιον που προπονείται τρεις φορές την εβδομάδα” επισημαίνει.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...