Πόσες ώρες δουλεύει ο ιδρυτής του Facebook;

Πόσες ώρες δουλεύει ο ιδρυτής του Facebook;
Οι ειδικευόμενοι στην εταιρεία βγάζουν 25.000 δολάρια το χρόνο περισσότερα από το μέσο Αμερικανό.
Και μάλιστα δεν είναι λίγοι οι εργαζόμενοι σε άλλες μεγάλες εταιρείες που ψηφίζουν το Facebook ως το καλύτερο μέρος για να δουλεύει κανείς.

Όμως πόσο εργάζεται το αφεντικό του Facebook;

Ίσως πολύ λιγότερο απ’ ότι θα περίμενε κανείς, σύμφωνα τουλάχιστον με μαρτυρίες στελέχους της εταιρείας που εργάζεται κοντά του εδώ και πολλά χρόνια. Ο Lee Byron, που έχει εργαστεί σε πολλές θέσεις στην εταιρεία από το 2008 και κάθεται πολύ κοντά στο Μαρκ Ζούκεμπεργκ στο αρχηγείο της εταιρείας, λέει ότι γνωρίζει πολλά.

Όπως φαίνεται ο νεαρός διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής του Facebook, του οποίου η περιουσία ανέρχεται σε 33,4 δισ. δολάρια, δουλεύει μία κανονική εβδομάδα.

«Συχνά φτάνει στο γραφείο πριν από μένα και μένει ακόμη και μετά το δείπνο», λέει ο Lee Byron, προσθέτοντας ότι «είναι στο γραφείο 9 με 10 ώρες την ημέρα, πέντε ημέρες την εβδομάδα».

45 με 50 ώρες εργασίας την εβδομάδα δεν είναι και άσχημα, ειδικά αν είναι κανείς διευθύνων σύμβουλος σε μία τεχνολογική εταιρεία, της οποίας η αξία εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 200 δισ. δολάρια.

Ο Lee Byron προσθέτει ότι ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ πού και πού περνάει από τα γραφεία του Facebook μέσα στο Σαββατοκύριακο για να τσεκάρει «πολύ ιδιαίτερα πρότζεκτ, τα οποία μπορεί να βρίσκονται σε εξέλιξη».

Βέβαια, ταξιδεύει, οπότε φυσικά τότε λείπει από το γραφείο, ενώ όπως επισημαίνει ο συνεργάτης του είναι πιθανότερο τα ραντεβού του να γίνουν στα γραφεία του Facebook, παρά να βγει ο ίδιος.

Πάντως, οι συνεργάτες του δηλώνουν ενθουσιασμένοι που δουλεύουν τόσο κοντά του.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...