Πώς απετράπη η δολοφονία Καραμανλή

Πώς απετράπη η δολοφονία Καραμανλή

Σχέδιο πυθία: Βούλευμα σοκ από το συμβούλιο πλημμελειοδικών – 20 πράκτορες-εκτελεστές παρακολουθούσαν τον τότε πρωθυπουργό – Κυρίαρχος ο λόγος της CIA – Οι ΗΠΑ δεν ήθελαν την προσέγγιση με την Ρωσία

Η CIA κατά κύριο λόγο, η ισραηλινή Μossad και η βρετανική MIG φωτογραφίζονται στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών ως ενεχόμενες στο σχέδιο δολοφονίας του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή το 2008, που από μία τυχαία εμπλοκή δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρωθεί.

Το πόρισμα που πρώτη αποκάλυψε η εφημερίδα «Δημοκρατία» προέρχεται από τη συνένωση δύο δικογραφιών, αυτή των υποκλοπών και της διαρροής εγγράφων της ΕΥΠ προς μη δικαιούμενα πρόσωπα και με πιθανή κατάληξη υπηρεσίες τρίτης χώρας.

Και για μεν την υπόθεση των υποκλοπών και της διαρροής των εγγράφων της ΕΥΠ με το υπ’ αριθμόν 3269/2017 βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών παραπέμπονται να δικαστούν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών:

• Με τις βαριές κατηγορίες της κατασκοπείας και της παραβίασης μυστικών της πολιτείας, ο ελληνοαμερικανός πράκτορας της CIA William Basil που οργάνωσε το σκάνδαλο των υποκλοπών σε βάρος του τότε πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του μισού υπουργικού συμβουλίου.

• Με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε παραβίαση μυστικών της πολιτείας, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου Μιχάλης Καρχιμάκης.

• Με τις κατηγορίες της παραβίασης μυστικών της πολιτείας, δύο υπάλληλοι της ΕΥΠ, η Αγγελική Πατελάκη και ο Θόδωρος Σπατιώτης διότι «παρέδιδαν έγγραφα»στον Καρχιμάκη, τα «ωραία εκείνα χαρτιά» όπως τα αποκαλούσε.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο κύριος Καρχιμάκης που έχει απολογηθεί και αφεθεί ελεύθερος αποδίδει την εμπλοκή του σε λόγους πολιτικής σκοπιμότητας. Το δεύτερο σκέλος της δικογραφίας αφορά στο περίφημο σχέδιο «Πυθία», που στόχευε στη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ως προσπάθεια άσκησης πίεσης και εξαναγκασμού της Ελληνικής κυβέρνησης να αλλάξει πολιτική σε θέματα που αφορούν στις Διεθνείς Σχέσεις της χώρας και ιδιαίτερα αυτές με τη Ρωσία.

Συνδετικός κρίκος των δύο υποθέσεων, ο ελληνοαμερικανός πράκτορας William Basil,γεγονός που αποδεικνύει ότι ο κύριος εμπνευστής του σχεδίου ήταν η CIA και κατ επέκταση η αμερικανική κυβέρνηση. Αυτό το δεύτερο σκέλος του βουλεύματος οποίο τέθηκε στο αρχείο αγνώστων δραστών διότι δεν κατέστη δυνατή η ανακάλυψη αυτών, προκαλεί σοκ. Κάλλιστα με το περιεχόμενό του, θα μπορούσε να γυριστεί μία ταινία κατασκοπίας, υποψήφια για …Όσκαρ.

Πράκτορες διαφόρων υπηρεσιών αλωνίζουν τη χώρα, άλλοι για να εφαρμόσουν σχέδιο δολοφονίας, άλλοι για να διασφαλίσουν το απόρρητο των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων Πούτιν – Καραμανλή (F.S.B). Εξοπλισμένα αυτοκίνητα με επιβάτες πράκτορες – δολοφόνους, παρακολουθούν στενά τη διαδρομή του Έλληνα πρωθυπουργού και μία τυχαία εμπλοκή τον γλιτώνει από την απόπειρα.

Ας αφήσουμε όμως το ίδιο το βούλευμα -αποσπάσματα του, λόγω χώρου, να αφηγηθεί τους λόγους για τους οποίους εκπονήθηκε αυτό το σχέδιο αλλά και τα πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα.

Αναφέρεται ότι στην ΕΥΠ περιήλθαν πληροφορίες για σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία και παραγγελία προκαταρκτικής εξέτασης, βάσει της οποίας ασκήθηκε δίωξη κατά αγνώστων δραστών για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας, δηλαδή της συνωμοσίας σε διατάραξη της ομαλής λειτουργίας του πολιτεύματος και σε αποστέρηση του πρωθυπουργού από την ενάσκηση της εξουσίας που του παρέχει το Σύνταγμα.

«…Σκοπός των αγνώστων δραστών φέρεται να ήταν η διακοπή της οικονομικής κυρίως προσέγγισης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η οποία κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα είχε αρχίσει να εκδηλώνεται σε διαφόρους τομείς και ιδίως στους τομείς της ενέργειας, των εξοπλισμών και των κρατικών προμηθειών.

Ειδικότερα, η συνεργασία των δύο κρατών στον «ενεργειακό τομέα» ενισχύθηκε από τη σύναψη μεταξύ των δύο κρατών (Ελλάδας και Ρωσίας) των συμφωνιών για την κατασκευή, αφενός του πετρελαιαγωγού «Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη», αφετέρου του αγωγού φυσικού αερίου «SOUTHSTREAM», μέσω του οποίου θα διοχετευόταν ρωσικό φυσικό αέριο προς τη Δυτική Ευρώπη. Επρόκειτο, δε, για έργα μείζονος ενδιαφέροντος για την ελληνική οικονομία, λόγω της επίδρασής τους στο Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) της Χώρας, κατά την κατασκευή τους και κατά τη λειτουργία τους, διά της δημιουργίας θέσεων εργασίας και της είσπραξης τελών διέλευσης από τον δεύτερο αγωγό, ήτοι έργα ικανά να ενισχύσουν το σύνολο των προϊόντων και αγαθών που παράγει η οικονομία της Χώρας, και ως εκ τούτου να ενισχύσουν το εισόδημα που αποκτούν οι πολίτες της Χώρας σε ετήσια βάση.

Παράλληλα, με την προώθηση του σχεδιαζόμενου αγωγού «I-TGI» εξασφαλιζόταν η δυνατότητα προμήθειας φυσικού αερίου μέσω διαφορετικών οδεύσεων και από διαφορετικές πηγές. Πέραν των οικονομικών αποτελεσμάτων, οι ως άνω συμφωνίες επηρέαζαν ταυτόχρονα και τον συσχετισμό των οικονομικών συμφερόντων στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, του Εύξεινου Πόντου και του Καυκάσου, καθώς υποβάθμιζαν τη σημασία των σχεδιαζόμενων στον Ευρωπαϊκό χώρο, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, αγωγών «ΤΑΡ» και «NABUCCO», σχέδια τα οποία απολάμβαναν της στήριξης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και της Γερμανίας (και άλλων ευρωπαϊκών χωρών), αντιστοίχως. Ιδίως δε, ο προαναφερθείς νότιος κλάδος του αγωγού «SOUTHSTREAM», αναβάθμιζε τη στρατηγική θέση της Ελλάδας, καθώς παρέκαμπτε τα εδάφη της Ουκρανίας και της Τουρκίας, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να αποκτά ιδιαίτερη γεωπολιτική σημασία για την προώθηση του διακινουμένου προς την Κεντρική και Δυτική Ευρώπη φυσικού αερίου, έναντι άλλων χωρών της περιοχής, ενώ η Χώρα αποκτούσε επιπλέον γεωπολιτικό πλεονέκτημα έναντι της Τουρκίας, από τη συμμετοχή της σε έναν αγωγό στον οποίο δεν θα συμμετείχε η γείτονα χώρα….»

 

Επίθεση στον πρωθυπουργό

Και καθώς συνεχιζόταν η κύρια ανάκριση για τη συνωμοσία, δημοσιεύθηκαν στον ιστότοπο Wikileaks έγγραφα – τα οποία θεωρήθηκαν για συγκεκριμένους λόγους γνήσια – από πρεσβείες των ΗΠΑ σε διάφορα κράτη προς το State Department. Ο υπαίτιος της διαρροής, Μπράντλεϊ Μάνινγκ καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση στις ΗΠΑ. Από τηλεγραφήματα της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα αλλά και καταθέσεις μαρτύρων προέκυψε ότι:

«…Δημιουργήθηκε έντονη δυσαρέσκεια στην Κυβέρνηση των ΗΠΑ εξαιτίας των συναφθεισών μεταξύ της Ελλάδας και της Ρωσίας συμφωνιών, στην επίταση, δε του δημιουργηθέντος κλίματος δυσαρέσκειας συνέβαλε και η αρνητική στάση της Ελληνικής Κυβέρνησης στο ζήτημα της ένταξης της F.Y.R.O.M. στο Ν.Α.Τ.Ο., η οποία είχε εκδηλωθεί στη Σύνοδο του ως άνω Οργανισμού στο Βουκουρέστι με την άσκηση «βέτο» από τη Χώρα μας, αλλά και η κατ’ ουσίαν αρνητική στάση της Ελληνικής κυβέρνησης στο σχέδιο «ΑΝΑΝ» για την Κύπρο, με αποτέλεσμα η Κυβέρνηση των ΗΠΑ να αποβλέπει στην ανατροπή των ανωτέρω συμφωνιών που είχαν συναφθεί μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας.

 

Ειδικότερα, αναφορικά με τις περιελθούσες στην Ε.Υ.Π. πληροφορίες σχετικά με περιστατικά που αποσκοπούσαν στην πολιτική και οικονομική αποσταθεροποίηση της Χώρας, όπως προκύπτει από το με αριθμό πρωτοκόλλου 53/13-1-2009 Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης της Ε.Υ.Π., σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από αξιωματούχο της F.S.B.(ήτοι της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας, η οποία δραστηριοποιείται σε θέματα ασφαλείας στο εσωτερικό της Ρωσικής Ομοσπονδίας και στο εξωτερικό αυτής για θέματα Τρομοκρατίας):

α) υπήρχε έντονος προβληματισμός ως προς τους υποκινητές των γεγονότων του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2008,

β) η νέα γενιά τρομοκρατών είναι καλά εκπαιδευμένη στο αντάρτικο πόλεων, έχοντας καλύψεις και μεθόδους διαφυγής προς το εξωτερικό,

γ) είχε στοχοποιηθεί ο ίδιος ο τότε Πρωθυπουργός της Ελλάδας και συνεργάτες του,

δ) έχουν περιέλθει σε γνώση της ανωτέρω υπηρεσίας της αλλοδαπής σήματα κυβερνήσεων που συνεργάζονται μεταξύ τους και έχει λάβει χώρα εκτενής παρακολούθηση της διαδρομής μεταξύ οικίας και γραφείου του Πρωθυπουργού της Ελλάδας,

ε) έχουν περιέλθει στην κατοχή τους φωτογραφίες και χάρτες με πιθανά σημεία παγίδευσης της διαδρομής, κρινόμενης απαραίτητης της χρήσης τηλεχειριστηρίου για ενδεχόμενη έκρηξη.

Περαιτέρω, στα πλαίσια του σχεδιασμού προς άσκηση πίεσης και εξαναγκασμού της Ελληνικής Κυβέρνησης σε αλλαγή πολιτικής σε θέματα που αφορούν τις διεθνείς θέσεις της Χώρας, εντάσσονται και πράξεις και ενέργειες προσώπων, οι οποίες είχαν στόχο τον Πρωθυπουργό της Χώρας. Ειδικότερα, σύμφωνα με αριθμό 213/5-2-2009 Ειδικό Δελτίο Ενημέρωσης της Ε.Υ.Π., στην ανωτέρω Υπηρεσία είχαν περιέλθει πληροφορίες από αξιωματούχο της F.S.B. (Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας) περί οργανωμένου σχεδίου παρακολούθησης του τότε Πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κωνσταντίνου Καραμανλή, το οποίο είχε οργανωθεί από Δυτικές Υπηρεσίες με τη συμμετοχή της ομόλογης Υπηρεσίας άλλου (μη Ευρωπαϊκού) κράτους, αντικειμενικός σκοπός του οποίου ήταν η πραγματοποίηση επίθεσης σε βάρος του Πρωθυπουργού, με ειδικότερο επιδιωκόμενο σκοπό την αναβολή ή τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της Χώρας…»

 

Οι Ρώσοι και η εμπλοκή

Μια ομάδα Ρώσων, 19 άτομα της υπηρεσίας ασφαλείας FSB είχαν έρθει στην Ελλάδα το Μάρτιο του 2008, για να διασφαλίσουν το απόρρητο των συνομιλιών Καραμανλή – Πούτιν και του Προέδρου της Βουλγαρίας Παρβάνοφ, με αφορμή «απόπειρα τηλεφωνικής υποκλοπής». Ο ίδιος πληροφοριοδότης (αξιωματούχος της FSBf) έδωσε στην ΕΥΠ τις παρακάτω πληροφορίες, όπως περιέχονται στο βούλευμα:

«…Κατά την ακολουθούμενη διαδρομή για τη μετακίνηση του Ελληνα Πρωθυπουργού από την κατοικία του στη Ραφήνα Αττικής μέχρι το Γραφείο του στην Αθήνα, εντοπίστηκε όχημα, τύπου VAN μάρκας Toyota Hiace χρώματος μπεζ, το οποίο έφερε ελληνικές πλαστές (όπως εξακρίβωσε η ανωτέρω ομάδα) πινακίδες κυκλοφορίας, και το οποίο εκινείτο συνεχώς, κατά τη διάρκεια της προαναφερόμενης μετακίνησης, κατά μήκος της διαδρομής αυτής και μέχρι το ύψος της Αττικής οδού στο Ολυμπιακό Στάδιο, και στο οποίο επέβαιναν τις περισσότερες φορές τρία με τέσσερα άτομα. Η παρακολούθηση του Ελληνα Πρωθυπουργού χαρακτηρίσθηκε από την προαναφερόμενη ομάδα επαγγελματική και εντεινόμενη ήδη από τις αρχές του μηνός Απριλίου του έτους 2008. Από την ανωτέρω ομάδα εκτιμήθηκε ότι, τα επιβαίνοντα στο παραπάνω όχημα άτομα, κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης του Πρωθυπουργού, επικοινωνούσαν τηλεφωνικώς με άλλους συνεργάτες τους. Το ανωτέρω όχημα εντοπίσθηκε και επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στο ύψος του Πικερμίου και εκτιμήθηκε ότι κατέγραφε ταχύτητα πομπής, συνοδευτικά οχήματα, άτομα συνοδείας κ.λ.π. στοιχεία. Ομοίως στο ίδιο σημείο (στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος του Πικερμίου), κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο του έτους 2008, εντοπίσθηκε όχημα τύπου VAN μάρκας FORD TRANSIT χρώματος μπλε, το οποίο έφερε ελληνικές πλαστές (όπως εξακριβώθηκε από την ανωτέρω Ομάδα) πινακίδες κυκλοφορίας.

Εκτός των προαναφερθέντων σημείων παρακολούθησης του Πρωθυπουργού, κατεγράφησαν ως τέτοια σημεία, επίσης, τα εξής:

(α) η περιοχή του super market με την επωνυμία «CARREFOUR» στον Γέρακα Αττικής,

(β) η περιοχή πέριξ του Ραδιομεγάρου της Ε.Ρ.Τ. στην Αγία Παρασκευή και

(γ) η περιοχή του super market με την επωνυμία «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» στον Χολαργό Αττικής. Συγκεκριμένα, στην περιοχή του super market με την επωνυμία «CARREFOUR» στον Γέρακα Αττικής σημείο, εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας BMW, χρώματος ασημί, μοντέλο έτους 1995 ή 1996, το οποίο έφερε Γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Στην περιοχή αυτή εντοπίσθηκε επίσης, και το όχημα τύπου VAN μάρκας FORD TRANSIT, χρώματος μπλε, και διαπιστώθηκε επικοινωνία μεταξύ των επιβαινόντων στα παραπάνω οχήματα ατόμων. Στην περιοχή πέριξ του Ραδιομεγάρου της Ε.Ρ.Τ. στην Αγία Παρασκευή και στην περιοχή του super market με την επωνυμία «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» στον Χολαργό Αττικής εντοπίσθηκαν, επίσης, τα προαναφερόμενα οχήματα τύπου VAN.

Επίσης, στην περιοχή Χολαργού, στις αρχές του μηνός Ιουνίου του έτους 2008, εντοπίσθηκε επί της οδού Φανερωμένης -πλησίον της εκκλησίας- συνάντηση και των τριών προαναφερόμενων οχημάτων. – Από την έρευνα της ομάδας «αντιπαρακολούθησης της F.S.B.», ως προς τους επιβάτες των ανωτέρω οχημάτων, προέκυψε ότι στο VAN μάρκας Toyota Hiace, χρώματος μπεζ, επέβαιναν συνήθως τέσσερις (4) άνδρες, εκ των οποίων, τρεις (3) μελαχρινοί και ένας (1) καστανός, στο VAN μάρκας FORD TRANSIT τρείς (3) άνδρες και στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μάρκας BMW δύο (2) γυναίκες. Η ανωτέρω ομάδα «αντιπαρακολούθησης της F.S.B.» κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, πέραν των προαναφερθέντων ατόμων, κατά τη διάρκεια του δρομολογίου του Ελληνα Πρωθυπουργού, λειτουργούσαν, συγχρόνως, ομάδες υποστήριξης και καταγραφής, σύμφωνα, δε, με τις εκτιμήσεις της ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων ατόμων σε όλη τη διαδικασία παρακολούθησης ανερχόταν σε είκοσι (20) περίπου άτομα, τα οποία δεν ανήκαν στον Αντιεξουσιαστικό χώρο. Από τηλεφωνική δε υποκλοπή, διαπιστώθηκε ότι οι επιβάτες των παραπάνω οχημάτων μιλούσαν την Ελληνική γλώσσα, ενώ η συνεννόηση μεταξύ των διαφόρων ομάδων, πραγματοποιούταν μέσω κινητών τηλεφώνων.

Κατά την προαναφερόμενη συνάντηση των τριών οχημάτων στην περιοχή του Χολαργού (περί τις αρχές του μηνός Ιουνίου του έτους 2008, επί της οδού Φανερωμένης), διαπιστώθηκε και η παρουσία δύο ακόμη ατόμων (νεαρής ηλικίας), οι οποίοι, όπως εκτιμήθηκε, ήταν Ευρωπαίοι υπήκοοι. Σε χρόνο, ο οποίος δεν προορίζεται επακριβώς, αλλά κυμαίνεται μεταξύ την 20ή και την 25η Απριλίου 2008, στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των φωτεινών σηματοδοτών οι οποίοι οδηγούν στην Ιερά Μονή του Αγίου Εφραίμ, κατά τις απογευματινές ώρες, έλαβε χώρα «ελεγχόμενη» διαδικασία εμπλοκής, διαρκείας 30 δευτερολέπτων της ώρας (30 sec), μεταξύ του κλιμακίου της ομάδας εργασίας της «F.S.B.» και ατόμων των προαναφερομένων ομάδων παρακολούθησης, λόγω ακριβώς του εντοπισμού του οχήματος τύπου VAN, μάρκας Toyota Hiace, χρώματος μπεζ.

Τα άτομα του κλιμακίου της «ομάδας εργασίας της F.S.B.», τα οποία συμμετείχαν στην προαναφερόμενη εμπλοκή ήταν τέσσερα (4), ενώ τα άτομα του άλλου «Χώρου» ήταν δύο (2), άοπλα γυμνασμένα και μιλούσαν την ελληνική γλώσσα, διέφυγαν, δε, από τον χώρο της εμπλοκής χρησιμοποιώντας μοτοσυκλέτα τύπου Enduro, χρώματος κίτρινου, η οποία δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, εγκαταλείποντας το προαναφερόμενο όχημα στον χώρο της εμπλοκής.

Εντός του οχήματος αυτού ευρέθηκαν στοιχεία, από τα οποία προέκυπτε λεπτομερής καταγραφή της διαδρομής που ακολουθούσε κατά τη μετακίνησή του ο Ελληνας Πρωθυπουργός (από την κατοικία του στη Ραφήνα Αττικής έως το Γραφείο του στην Αθήνα), τα συνοδευτικά οχήματα, οι συνοδευτικές μηχανές ασφαλείας, καθώς και χάρτες, στους οποίους είχαν σημειωθεί τα σημεία συνάντησης των ομάδων παρακολούθησης και υποστήριξης, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβανόταν και η οδός Φανερωμένης στην περιοχή του Χολαργού Αττικής.

Επίσης, είχαν σημειωθεί και οι χώροι, οι οποίοι αντιστοιχούν στις θέσεις στάθμευσης του «CARREFOUR», καθώς και το κατάστημα των «GOODY’S» επί της οδού Κηφισιάς, πλησίον του κόμβου εισόδου στην Αττική οδό. Επί πλέον, υπήρχαν χάρτες των περιοχών Αγίας Παρασκευής – Χαλανδρίου – Χολαργού και Παπάγου. Ειδικά στον χάρτη της περιοχής Αγίας Παρασκευής είχαν σημειωθεί σημεία με μαύρο χρώμα.

Επίσης, εντοπίστηκαν κιάλια νυχτερινής παρατήρησης, εκρηκτική ύλη C-4 και όπλα TOKAREV και KALASNIKOF, υλικά καμουφλάζ (καινούργια, αχρησιμοποίητα), υλικά μακιγιάζ, όπως μολύβια, κουκούλες μη χρησιμοποιημένες, οι οποίες δεν έφεραν κάποιο διακριτικό, καθώς και γυναικεία ρούχα, συστήματα επικοινωνίας υψηλής τεχνολογίας και ενέργειας συγχρονισμένα στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ., ένα τηλεχειριστήριο, τρόφιμα (ξηρά τροφή και σοκολάτες) και σκηνές…»

 

Η συνένωση

Η συνένωση των δύο υποθέσεων -υποκλοπές και σχέδιο Πυθία – έγινε επειδή περιήλθαν πληροφορίες για συμμετοχή του ελληνοαμερικανού πράκτορα της CIA σε κάποιες από τις «υπό έρευνα ενέργειες». Όσον αφορά τους δράστες του σχεδίου Πυθία, επειδή δεν εντοπίστηκαν, η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο αγνώστων δραστών.

Αν όλα αυτά δεν αποτελούν ένα εξαιρετικό σενάριο για ταινία, τότε τι είναι; Απλά, η πραγματικότητα εκείνων των ταραγμένων ημερών.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/303477-Pos-apetrape-e-dolophonia-Karamanle ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...