Πώς να αποκτήσεις βλέμμα που μαγνητίζει χωρίς ψεύτικες βλεφαρίδες

Πώς να αποκτήσεις βλέμμα που μαγνητίζει χωρίς ψεύτικες βλεφαρίδες
Μεγάλες και εντυπωσιακές βλεφαρίδες, με τα σωστά make up tips…
Οι γιορτές θέλουν έντονο βλέμμα και το έντονο βλέμμα θέλει μεγάλες και πυκνές βλεφαρίδες! Τι κάνεις όμως όταν δεν έχεις καθόλου υπομονή με τις ψεύτικες βλεφαρίδες;

Σου έχουμε τη λύση! Ακολούθησε τα make up tips μας για να αποκτήσεις τέλειες βλεφαρίδες και βλέμμα που μαγνητίζει με 4 μόνο κινήσεις:

#1 Πριν βάλεις μάσκαρα άπλωσε ένα ελαφρύ στρώμα πούδρας στις βλεφαρίδες σου. Με ένα μικρό πινέλο, βάλε λίγη πούδρα στη βάση και τις άκρες των βλεφαρίδων σου. Με αυτό το τρικ θα κάνεις το μακιγιάζ να διαρκέσει περισσότερο και θα δώσεις όγκο στις βλεφαρίδες.

#2 Έπειτα πέρασε 2-3 στρώσεις μάσκαρα, αλλά περίμενε 1 λεπτάκι σε κάθε στρώση για να μην μουτσουρωθείς.

#3 Φρόντισε όταν βάζεις μάσκαρα να την απλώνεις προσεκτικά από τη βάση των βλεφαρίδων μέχρι την άκρη και με φορά προς τα έξω. Είναι ένα πολύ σημαντικό step που πρέπει να δώσεις έμφαση, για να χαρίσεις τον επιθυμητό όγκο και μήκος.

#4 Είσαι σχεδόν έτοιμη! Κοίταξε προσεκτικά το μακιγιάζ των βλεφαρίδων σου, καλύπτοντας τυχών «κενά». Αν δεις σε κάποιες τούφες να μην έχεις βάλει τη σωστή ποσότητα μάσκαρα, απλά μείνε σε αυτές και μην περάσεις κι άλλη στρώση σε κάθε τούφα, για να μην κολλήσουν μεταξύ τους. Μπορείς ακόμα να χρησιμοποιήσεις και το eyeliner σου για να καλύψεις τα κενά!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...