Πώς να διώξεις το φούσκωμα μέχρι το τέλος της ημέρας!

Πώς να διώξεις το φούσκωμα μέχρι το τέλος της ημέρας!
Υπάρχουν 4-5 πραγματάκια που μπορείς να κάνεις για να διώξεις το φούσκωμα μέσα σε μια μέρα.

Πρωί: Πιες ζεστό νερό με λεμόνι

Ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με λεμόνι το πρωί θα ξυπνήσει το πεπτικό σου σύστημα και θα βοηθήσει να αποκτήσει ενέργεια ο οργανισμός σου. Μπορείς να πιεις επίσης πράσινο τσάι με λεμόνι.

Πρωί: Μην φας γαλακτοκομικά

Πολλοί άνθρωποι φουσκώνουν με τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Αν είσαι ένας από αυτούς προτίμησε να μην φας γιαούρτι ή γάλα το πρωί.

Πρωί: Κάνε γιόγκα

Η γιόγκα βοηθάει στο να φύγουν οι τοξίνες από την επιδερμίδα σου. Κάνε μερικές ασκήσεις γιόγκα για να ξυπνήσεις ακόμα καλύτερα και να μην αισθάνεσαι φουσκωμένη.

Όλη μέρα: Χαλάρωσε

Τρώγοντας πολύ γρήγορα μπορεί να οδηγήσει στο να μπει πολύς αέρας στον οργανισμό σου με αποτέλεσμα να φουσκώσεις. Προσπάθησε να τρως χαλαρά και ήρεμα βάζοντας μικρές μπουκιές στο στόμα σου.

Όλη μερα: Μην τρως τσίχλα

Αυτό είναι και ένα από τα μυστικά για να μην φουσκώσεις σε περίπτωση που πρόκειται να φορέσεις νυφικό. Οι τσίχλες δημιουργούν φουσκώματα ενώ μερικές από αυτές περιέχουν και αλκοόλ με ζάχαρη πράγμα που επίσης προκαλεί φούσκωμα.

Όλη μέρα: Πίνε περισσότερο νερό

Το νερό είναι η τέλεια λύση για να διώξεις τις τοξίνες από τον οργανισμό σου και να ξεφουσκώσεις. Προσπάθησε να πίνει όσο περισσότερο νερό μπορείς.

Όλη μέρα: Έλεγχε τις μερίδες σου

Ο λόγος που αισθάνεσαι γεμάτη και φουσκωμένη μπορεί να είναι οι μερίδες που καταναλώνεις. Αν αισθάνεσαι συνεχώς πως ένα γεύμα σε φουσκώνει τότε προσπάθησε να μειώσεις τις μερίδες που τρως.

Βράδυ: Μην πιεις κάποιο ποτό

Καλό είναι να μην πίνεις κατά τη διάρκεια των γευμάτων σου καθώς το αλκοόλ είναι ένας από τους λόγους που δημιουργεί φουσκώματα.

Βράδυ: Παρέλειψε το επιδόρπιο

Μπορεί μερικές φορές να νιώθεις ότι χρειάζεσαι ένα γλυκάκι μετά το βραδινό φαγητό αλλά καλό είναι όσο μπορείς να το αποφεύγεις.

Βράδυ: Πιες ένα φλιτζάνι τσάι

Μπαχαρικά όπως η κανέλα και το τζίντζερ καθαρίζουν το πεπτικό σου σύστημα. Έτσι, πίνοντας ένα φλιτζάνι τσάι με λίγο τζίντζερ μέσα θα αισθανθείς αμέσως λιγότερο φουσκωμένη.

Βράδυ: Κοιμήσου στην ώρα σου

Ο ύπνος βοηθάει να βάλεις σε τάξη τον μεταβολισμό σου. Αν κοιμάσαι 7-9 ώρες την ημέρα θα έχεις όλο και πιο σπάνια φουσκώματα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...