Π.Καμμένος:Tην Τρίτη κλείνει η αξιολόγηση,κάτι που δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι

cxvxvΗ αξιολόγηση θα κλείσει την Τρίτη και το θέμα του χρέους είναι πλέον θέμα στην ατζέντα της συζήτησης, κάτι που αποτελεί επιτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τόνισε ο Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του.

Υπογράμμισε, ότι το πολυνομοσχέδιο και ο κόφτης είναι το τελευταίο τέτοιου είδους νομοθέτημα που ψηφίζει η κυβέρνηση. Παραδέχθηκε ότι η φορολογία είναι δυσβάστακτη, αλλά σημείωσε ότι τελευταία φορά σήμερα ψηφίζονται τέτοιου είδους μέτρα.

Ειδικότερα, για τον κόφτη σημείωσε ότι δεν ψηφίζονται συγκεκριμένα μέτρα, αλλά μια δικλείδα ασφαλείας για την περίπτωση που οι εκτιμήσεις των δανειστών πέσουν έξω.

Ο ίδιος τόνισε, ότι η αξιολόγηση θα κλείσει την Τρίτη, κάτι που δεν κατάφεραν οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Αναφερόμενος στο θέμα του χρέους χαρακτήρισε επιτυχία της κυβέρνησηςΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, το γεγονός ότι έχει ανοίξει η συζήτηση για τη ρύθμισή του και ότι αποδέχονται κι εκείνοι που έως σήμερα το πολεμούσαν να είναι στην ατζέντα της συζήτησης.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εγκάλεσε, δε, την αντιπολίτευση γιατί δεν στηρίζει την κυβέρνηση στην προσπάθειά της και τόνισε ότι η προσπάθεια του ελληνικού λαού φτάνει στο τέλος και έρχεται η λύτρωση.

Πολλοί από την αντιπολίτευση που μιλήσατε σήμερα, όταν θα βλέπετε την κασέτα της ομιλίας σας την Τρίτη το βράδυ ή την Τετάρτη το πρωί, θα μετανιώσετε, κατέληξε ο κ. Καμμένος

 

The post Π.Καμμένος:Tην Τρίτη κλείνει η αξιολόγηση,κάτι που δεν κατάφεραν οι προηγούμενοι appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...