Π.Παναγιωτόπουλος: Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον Γ.Μπουλέ

Μπορεί ο Π.Παναγιωτόπουλος να επιθυμούσε για τους δικούς του προσωπικούς λόγους να απέχει από την εκλογική διαδικασία,με ανακοίνωσή του όμως παραμένει φίλος πιστός της Α.Δ.Κ.Ναυπακτίας.Μάλιστα καλεί στην ίδια ανακοίνωση φίλους και συναγωνιστές να υπερψηφίσουν την παράταξη του νυν δημάρχου Γ.Μπουλέ.

Αναλυτικά αναφέρει:

Αφού ευχαριστήσω τον φίλο Δήμαρχο Ναυπακτίας Γιάννη Μπουλέ για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει ως υποψήφιο σύμβουλο στην Δημοτική Ενότητα Ναυπάκτου, για λόγους αυστηρά προσωπικούς, απεφάσισα να μην συμμετέχω, τυπικά, ως υποψήφιος στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Θα αγωνιστώ ως απλός δημότης για την επιτυχία και την ενδυνάμωση τηςΑνεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ναυπακτίας και την επανεκλογή του άξιου Δημάρχου Γιάννη Μπουλέ.

Καλώ τους φίλους και τους συναγωνιστές, στις δεκαετίες των κοινών προσπαθειών μας -οικολογικών, αθλητικών, αυτοδιοικητικών, πολιτικών- να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό του για τη συνέχιση του δημιουργικού του έργου.

 

Παύλος Δ. Παναγιωτόπουλος

Υ.Γ. Την κενωθείσα θέση στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Ενότητας Ναυπάκτου θα καλύψει ένας εξαίρετος νέος συμπολίτης, ο τριαντάχρονοςΘανάσης Γλαβάς του Δημ., Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ.

Του εύχομαι καλή επιτυχία!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...