Π. Πολάκης: Είχαμε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για δύο νεκρούς – Έπρεπε πρώτα να επιβεβαιωθούν

Π. Πολάκης: Είχαμε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για δύο νεκρούς – Έπρεπε πρώτα να επιβεβαιωθούν

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, αναφερόμενος στην τραγωδία στο Μάτι, και την ενημέρωση του πρωθυπουργού το βράδυ της Δευτέρας δήλωσε ότι υπήρχαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για μόνο δυο νεκρούς.

Ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε για τους δύο νεκρούς, είπε ο Παύλος Πολάκης, όταν έφυγαν οι κάμερες από τον χώρο της σύσκεψης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν μπορούσαν να βγουν και να πουν σε πανελλήνια μετάδοση για νεκρούς χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία.

Ο υπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι τον θάνατο έπρεπε να επιβεβαιώσει ιατροδικαστής η γιατρός, αναφέροντας μάλιστα ότι σαφής εικόνα υπήρχε ουσιαστικά πέντε ώρες μετά την τραγωδία.

Ο κ. Πολάκης ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ:

Την ώρα της σύσκεψης υπήρχαν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για δύο νεκρούς. Ο νεκρός επιβεβαιώνεται όταν ιατροδικαστής ή γιατρός βάλει τη σφραγίδα. Τι θα βγαίναμε σε πανελλήνια μετάδοση να πούμε υπάρχουν δύο νεκροί; Σαφώς και ενημερώθηκε μετά που έφυγαν οι κάμερες ο Πρωθυπουργός, για δύο υπήρχαν οι πληροφορίες εκείνη τη στιγμή και όταν πλέον άρχισαν να μπαίνουν τα συνεργεία μέσα, να φεύγουν τα αυτοκίνητα και να μπαίνουν τα σωστικά συνεργεία μέσα στο Μάτι και να βλέπουμε τι γίνεται στα αυτοκίνητα τι γίνεται δεξιά τι γίνεται στα σπίτια τότε βγήκε με τον πλέον επίσημο τρόπο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και είπε στις 02:30 τη νύχτα ότι οι νεκροί είναι πάνω από 20.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/338593-P-Polakes-Eichame-anepibebaiotes-plerophories-gia-dyo-nekroys-Eprepe-prota-na-epibebaiothoyn ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...