Π. Σγουρίδης: Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο ευρωψηφοδέλτιο Καμμένου

Π. Σγουρίδης: Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο ευρωψηφοδέλτιο Καμμένου
Με τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Σγουρίδη, συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και συμφώνησαν να συνεργαστούν στις ευρωεκλογές.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σγουρίδης θα συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έπειτα από πρόταση του Πάνου Καμμένου. Στις δηλώσεις τους αμφότεροι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συνεργασία.

«Με τον αντιπρόεδρο, τον Παναγιώτη Σγουρίδη, βρεθήκαμε μαζί από το 1993, δημιουργώντας την πρώτη άτυπη διακομματική επιτροπή για τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία. Συναντηθήκαμε μαζί στην Ίμβρο και στη Θράκη. Συναντηθήκαμε μαζί στους αγώνες του κυπριακού Ελληνισμού, τις εποχές που η δασκάλα μέσα από τα κατεχόμενα, έδινε τη δική της μάχη με τους εγκλωβισμένους. Βρεθήκαμε δίπλα από τον Αμπντουλάχ Οτσαλάν στον αγώνα για την απελευθέρωση του κουρδικού λαού. Βρεθήκαμε μαζί με τους ορθόδοξους Σέρβους όταν βομβαρδιζόταν το Μπιχάτς» είπε ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του.

Ο κ. Σγουρίδης είπε ότι με τον κ. Καμμένο, παρά το ότι ανήκαν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, είχαν κοινή ταυτότητα πάνω σε όλα τα ευαίσθητα θέματα για την Ελλάδα.

Αναφερόμενος στη συνεργασία τους, είπε: «Θα προσπαθήσουμε, το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας που πραγματικά είναι δυστυχισμένη, γιατί βρίσκεται σε μια χώρα σε μια ιδιότυπη οικονομική κατοχή, να το βγάλουμε προς τα έξω, να το κοινοποιήσουμε στην Ευρώπη και να δώσουμε τη μάχη εκεί. Θα πρέπει να ξέρουμε όλοι μας, ότι ο αγώνας είναι δύσκολος, τα κατεστημένα είναι πολλά, αλλά ενωμένοι θα μπορέσουμε να το κάνουμε».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...