Ρέγκλινγκ: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει success story μόνο αν κάνει τις μεταρρυθμίσεις

Ρέγκλινγκ: Η Ελλάδα μπορεί να γίνει success story μόνο αν κάνει τις μεταρρυθμίσεις

«Eντατική έρευνα» για τον εντοπισμό προσώπων για τα οποία έλαβε σήμα από τις ομοσπονδιακές αρχές στο πλαίσιο των ερευνών για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία ασφαλείας της Γενεύης.

«Η αστυνομία της Γενεύης, έπειτα από το σήμα , αύξησε το επίπεδο συναγερμού και ενίσχυσε τον αριθμό των αστυνομικών που πραγματοποιούν περιπολίες», διευκρινίζεται από την αστυνομία της Γενεύης.

Οι αρχές της Γενεύης έλαβαν ειδοποίηση χθες το απόγευμα από τη Συνομοσπονδία για ύποπτα άτομα που μπορεί να βρίσκονται στη Γενεύη ή στην περιφέρειά της.

«Έρευνες διεξάγονται σε στενή συνεργασία με τις εθνικές και διεθνείς υπηρεσίες προκειμένου τα άτομα αυτά να εντοπιστούν και να συλληφθούν», ανακοίνωσε η αστυνομία της Ελβετίας.

Η Γενεύη είναι η έδρα περίπου 30 διεθνών οργανισμών και η ευρωπαϊκή έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ).

Η παρουσία σήμερα αυξημένου αριθμού φρουρών στο Μέγαρο των Εθνών, ορισμένοι από τους οποίους είναι εξοπλισμένοι με αυτόματα τουφέκια, είναι ένα ιδιαίτερα σπάνιο μέτρο που λαμβάνεται στο κτίριο.

Φρουρός στην έδρα του ΟΗΕ είπε ότι οι ελβετικές αρχές αναζητούν «τέσσερις άνδρες», που πιστεύεται ότι βρίσκονται στην περιοχή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...