Ρήγας: Η απόφαση του ΚΑΣ, μεγάλο βήμα για την υλοποίηση της επένδυσης του Ελληνικού

Ρήγας: Η απόφαση του ΚΑΣ, μεγάλο βήμα για την υλοποίηση της επένδυσης του Ελληνικού

Ρήγας

“Ήταν από όλους δεδομένη και σαφής η λογική ότι η επένδυση πρέπει να γίνει”

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη, χαρακτήρισε την απόφαση του ΚΑΣ, μεγάλο βήμα για την υλοποίηση της επένδυσης του Ελληνικού.

“Και από την απόφαση που είχαμε πάρει ως πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ και από χθες με την απόφαση του ΚΑΣ, γίνεται ένα μεγάλο βήμα για να υλοποιηθεί η επένδυση και με την τήρηση του νόμου και την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς” είπε ο κ. Ρήγας και σημείωσε ότι ήταν από όλους δεδομένη και σαφής η λογική ότι η επένδυση πρέπει να γίνει.

Αναφορικά με τον Κώστα Χρυσόγονο και το θέμα που έχει προκύψει με την ανεξαρτητοποίησή του από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, εκτίμησε ότι ήταν μια “ειλημμένη απόφαση εδώ και καιρό”.

“Κάνει την επιλογή του, ας την κάνει, δεν υπάρχει καμία στήριξη μελών του κόμματος” τόνισε ο κ. Ρήγας, ενώ ανέφερε πως μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει ούτως ή άλλως σοσιαλιστική τάση, υπάρχει ένα ενιαίο κόμμα με ρεύματα ιδεών.

“Θεωρώ ήταν μια ειλημμένη απόφαση. Από εκεί και πέρα ο Χρυσόγονος να είναι προσεχτικός γιατί ήταν και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρήγας, ενώ ερωτηθείς αν θα πρέπει να παραδώσει την έδρα του στην Ευρωβουλή, απάντησε: “Όταν κάποιος είναι υποψήφιος είναι υποψήφιος ενός κόμματος. Δεν θα ήταν, αν το κόμμα δεν τον επέλεγε”.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/303850-Regas-E-apophase-toy-KAS-megalo-bema-gia-ten-ylopoiese-tes-ependyses-toy-Ellenikoy ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...