Ραγίζει καρδιές το συγκλονιστικό μήνυμα του Χεσέ Ροντρίγκεθ στο άρρωστο μωρό του (Εικόνα)

Ραγίζει καρδιές το συγκλονιστικό μήνυμα του Χεσέ Ροντρίγκεθ στο άρρωστο μωρό του (Εικόνα)

 Ραγίζει καρδιές το συγκλονιστικό μήνυμα του Χεσέ Ροντρίγκεθ στο άρρωστο μωρό του (pic)

Δεν είναι καλοί οι τελευταίοι μήνες για τον Ισπανό επιθετικό και οι λόγοι δεν είναι αποκλειστικά αγωνιστικοί. Έχοντας αποτύχει να πάρει χρόνο συμμετοχής στην Παρί Σεν Ζερμέν, αποχώρησε ως δανεικός για τη Λας Πάλμας, που τελικά δεν τον κράτησε, για να καταλήξει στην Αγγλία και στην Στόουκ. 

Ωστόσο, ο ίδιος ο Χεσέ λίγη σημασία δίνει στις κριτικές που δέχεται για την κακή απόδοσή του. Κυρίως διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι τα ουσιώδη της ζωής είναι έξω από το γήπεδο. Είναι στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται το νεογέννητο παιδί του, δίνοντας από την πρώτη ημέρα της ζωής του μια πολύ δύσκολη μάχη. 

Το βρέφος γεννήθηκε πρόωρα στα τέλη του περασμένου Ιουνίου. Μπήκε κατευθείαν στην εντατική. Αυτό ήταν γνωστό. Τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και η σύντροφός του, παρά το γεγονός ότι δεν κράτησαν κρυφό ότι υπήρξε πρόβλημα και ότι παρουσιάστηκαν επιπλοκές στην κατάσταση της υγείας του τις πρώτες ημέρες, δεν θέλησαν να αποκαλύψουν την ασθένεια που το ταλαιπωρεί. 

Ο Χεσέ επέλεξε τελικά να δημοσιοποιήσει φωτογραφία του γιου του, του μικρού Νιάν και να στείλει ένα καταπληκτικό μήνυμα που δείχνει δύναμη ψυχής, αλλά και απίστευτη μαχητικότητα από ένα παιδί που ζει περίπου τρεις μήνες και σε όλο αυτό το διάστημα είναι στο νοσοκομείο, με σωληνάκια να τρυπούν το μικροσκοπικό κορμάκι του. 

«Αν ο κόσμος πιστεύει ότι δεν είσαι αρκετά καλός, είναι ΨΕΜΑ. Είσαι ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί. Κάθε μέρα στο πλάι σου, μαθαίνω, από την δύναμή σου, τα κότσια σου, μαθαίνω να μην παραιτούμαι. Μαθαίνω ότι υποφέρεις και βήμα βήμα προχωράς, είναι πράγματα που γεμίζουν την ψυχή μου σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, πάντα θα μου χαρίζεις ευτυχία και σε ευχαριστώ γι’ αυτό ΝΙΑΝ. Θα τρέχω πιο πολύ, θα πετύχω περισσότερα γκολ, θα κάνω όσα κάνει κάθε πατέρας ο οποίος θέλει να βλέπει στο σπίτι του τα παιδιά του να μην σταματούν να χαμογελούν. 

Αυτό θα κάνω και ακόμα περισσότερα ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ μου πάντα μαζί σου. Όλα θα πάνε καλά και θα είμαι πάντα στο πλευρό» έγραψε ο Χεσέ αναφερόμενος και στην σύντροφό του μαζί με τον οποίο περνούν τις δυσκολίες τους τελευταίους μήνες.  

A

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/301102-Ragizei-kardies-to-sygklonistiko-menyma-toy-CHese-Rontrigketh-sto-arrosto-moro-toy-Eikona ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...