Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη: Με πλήρωσαν 30.000 ευρώ για να τη σκοτώσω

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη μετά και τα νέα στοιχεία που κατέθεσε ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1 από τον πατέρα της άτυχης εφοριακού, ο προφυλακισμένος για την υπόθεση, σε πολυσέλιδο υπόμνημά του, αναφέρει ότι δύο άτομα τα οποία γνωρίζει αλλά δεν αποκαλύπτει τα ονόματά τους γιατί θεωρεί ότι κινδυνεύει η ζωή του, τον πλήρωσαν για να δολοφονήσει τη Δώρα Ζέμπερη.

Μάλιστα υποστηρίζει πως οι ηθικοί αυτουργοί και πως δολοφόνησε την Δώρα Ζέμπερη κατ’ εντολή! Μάλιστα μιλά και για… ποσά, αφού τονίζει πως «μου έδιναν 30.000 ευρώ για να την σκοτώσω»!

Στο μακροσκελές έγγραφό του, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της γυναίκας αναφέρει ότι την παρακολουθούσε επί μακρόν και αποφάσισε ο ίδιος να τη σκοτώσει στο Β’ Νεκροταφείο, προσθέτοντας ότι είχε λάβει προκαταβολή για την αποτρόπαιη πράξη του και ότι μέσα στην τσάντα του θύματος εκτός από τα προσωπικά αντικείμενα υπήρχαν και στικάκια με πληροφορίες.

Ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη συμπληρώνει ότι δεν αποκάλυψε αρχικά αυτά τα στοιχεία γιατί φοβόταν για τη ζωή του, κάτι που συμβαίνει και τώρα και ζητά προστασία για να «φθάσω ζωντανός στο δικαστήριο», όπως φέρεται να γράφει στο υπόμνημά του.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της δολοφονημένης εφοριακού εξ αρχής υποστήριξε ότι το παιδί του στοχοποιήθηκε λόγω της εργασίας της και κάποιων πραγμάτων που ενδεχομένως είχε ανακαλύψει.

(πληροφορίες: ΑΝΤ1)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...