Ραντεβού Γκιρτζίκη με Σούστερ

Ραντεβού Γκιρτζίκη με Σούστερ

O Μπέρντ Σούστερ κερδίζει πόντους για να κάτσει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνει η καθοριστική συνάντηση του Γιώργου Γκιρτζίκη με την πλευρά του Γερμανού τεχνικού.

Έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις και πλέον τα πάντα θα εξαρτηθούν από την οικονομική πρόταση της ΕΠΟ προς τον 55χρονο προπονητή.

Το ταβάνι της ομοσπονδίας είναι τα 600.000 ευρώ ετησίως, εκ των οποίων τα 100.000 ευρώ θα διατεθούν στον βοηθό που θα φέρει μαζί του ο νέος προπονητής.

Από την πλευρά του, ο Σούστερ είναι σύμφωνα με πληροφορίες  θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γαλανόλευκης αλλά μένει να υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό. Υπάρχει, πάντως η αίσθηση ότι με υποχωρήσεις εκατέρωθεν, μπορεί να επέλθει συμφωνία.

Πάντως, την επόμενη Τετάρτη έχει προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο στην ομοσπονδία με ένα από τα βασικά θέματα της ημερήσιας διάταξης να είναι το θέμα του εκλέκτορα της Εθνικής. Εκεί ίσως ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

Πηγή: Ο Φίλαθλος Online



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...