«Ραντεβού» στην Κάλυμνο δίνει ο Jo Nesbo στους Έλληνες φίλους του!

«Ραντεβού» στην Κάλυμνο δίνει ο Jo Nesbo στους Έλληνες φίλους του!
«Γιορτή» στο Γκάζι για τα 25.000.000 αντίτυπα της σειράς με ήρωα τον Χάρι Χόλε
Ήταν μια σπουδαία βραδιά αυτή της 29ης Οκτωβρίου για τους πολυάριθμους φίλους και αναγνώστες του Jo Nesbo.

Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84, ο Νορβηγός βασιλιάς της σκανδιναβικής αστυνομικής λογοτεχνίας «γιόρτασε» τα 25.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως της σειράς βιβλίων με πρωταγωνιστή τον… εκκεντρικό, αλλά λατρεμένο αστυνομικό επιθεωρητή Χάρι Χόλε.

Με αφορμή την κυκλοφορία, και στην Ελλάδα, του νέου του μυσθιστορήματος, με τίτλο «Κατσαρίδες», οι #nesbomaniacs συμμετείχαν σε μια ανοιχτή συζήτηση με τους δημοσιογράφους Τίνα Μανδηλαρά και Αντώνη Καρπετόπουλο, την οποία συντόνισε η δημοσιογράφος-αρχισυντάκτρια του Αθήνα 9.84, Ελεωνόρα Ορφανίδου.

Από τη συνάντηση, όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσε να λείψει, έστω κι αν… απουσίαζε, ο ίδιος ο Νορβηγός συγγραφέας.

Μέσα από ένα βίντεο που προβλήθηκε, έστειλε το χαιρετισμό του στους συμμετέχοντες και στους θαυμαστές της αστυνομικής του λογοτεχνίας, λέγοντας: «Γεια σας, αγαπητοί μου αναγνώστες! Μου λένε ότι αποκαλείστε nesbomaniacs και είναι τιμή μου. Με ενημέρωσε το πρακτορείο μου ότι η σειρά του Χάρι Χόλε μόλις ολοκληρώθηκε στα ελληνικά και είμαι πολύ χαρούμενος για τον ενθουσιασμό σας για τη δουλειά μου ως τώρα. Ελπίζω ότι θα απολαύσετε εξίσου το επόμενο βιβλίο μου, Ο Γιος, που θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά τον Ιανουάριο».

«Θυμάμαι με αγάπη την επίσκεψή μου στην Αθήνα δύο χρόνια πριν, και το θερμό σας καλωσόρισμα. Όπως ξέρετε, επισκέπτομαι συχνά την Ελλάδα για τις διακοπές μου, οπότε ποιος ξέρει; Ίσως σας δω στην Κάλυμνο ή κάπου αλλού. Όσοι από εσάς τώρα ξεκινάτε τη σειρά του Χάρι Χόλε, ελπίζω να την απολαύσετε!» κατέληξε ο Nesbo.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...