Ραχήλ Μακρή στο BriefingNews: “Ετσι γούσταρα και έκανα τατουάζ…”

Ραχήλ Μακρή στο BriefingNews:
Την δική της απάντηση για το λόγο που επέλεξε να κάνει τατουάζ, αλλά και για το σχέδιο το οποίο κοσμεί πλέον το χέρι της δίνει η Ραχήλ Μακρή.
Μιλώντας στο BriefingNews, η βουλευτής των ΑΝΕΛ, εξηγεί γιατί «τώρα» και επιτίθεται σε αυτούς που προσπαθούν να συνδέσουν το σχέδιο με τη… Χρυσή Αυγή. 

«Ήθελα από μικρή να κάνω ένα τατουάζ. Μου άρεσαν, όχι βέβαια τα πολύ έντονα, μου αρέσουν κυρίως τα μικρά σχέδια» τονίζει η κα Μακρή και συνεχίζει: «Όταν ήμουν μικρή έκανα τατουάζ με χένα, ενώ έβαζα και αυτοκολλητάκια, αλλά δεν τολμούσα να κάνω ένα κανονικό, αφού ο πατέρας μου ήταν πολύ συντηρητικός» λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.  

«Βλέπεις, τις εποχές που ήμουν 20χρονών, το τατουάζ θεωρούνταν του περιθωρίου, ότι το έκαναν μόνο οι ναρκομανείς, οι αλήτες κτλ. Τώρα λοιπόν που «σαραντάρισα» και δεν έχω τη «σκιά» του πατέρα μου αποφάσισα να το κάνω».

Όσο για την επιλογή του σχεδίου: «Πήγα για την ασπίδα των Σπαρτιατών και το Λάμδα ενδιάμεσα, αλλά επειδή το μέρος στο χέρι είναι μικρό και δεν βόλευε, τελικά αποφασίσαμε να κάνω την περικεφαλαία των Σπαρτιατών και έβαλα και το Λάμδα των
Λακεδαιμόνιων».

Όσο γι’ αυτούς που πρόλαβαν να την επικρίνουν, προσπαθώντας μάλιστα άκρως αποτυχημένα να συνδέσουν την κίνηση αυτή της Ραχήλ Μακρή με τη… Χρυσή Αυγή: «Ας κοιτάξουν στον καθρέπτη τα μούτρα τους, και ας δουν ποιοι πραγματικά είναι οι ναζί και που βρίσκονται οι σβάστιγγες».

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...