Ρεκόρ ομιλιών στην Ευρωβουλή για τον Νότη Μαριά

Ρεκόρ ομιλιών στην Ευρωβουλή για τον Νότη Μαριά

Κατηγορία

phpanos
Δευτέρα 11/04/2016 – 14:35

Νότης Μαριάς Ευρωκοινοβούλιο

Ξεπέρασε τις 1000 ομιλίες-παρεμβάσεις στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από την έναρξη της θητείας του τον Ιούλιο του 2014 μέχρι τέλους Μαρτίου 2016 ο  Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς συνεχίζοντας αταλάντευτα τον αγώνα του ενάντια στην τρόικα και τα μνημόνια.

Ο Νότης Μαριάς είναι ο μόνος μέχρι στιγμής από τους 751 Ευρωβουλευτές που έσπασε το φράγμα των 1000 ομιλιών-παρεμβάσεων σύμφωνα με  το αξιόπιστο σύστημα «ΜEP Ranking», το οποίο καταγράφει τη δραστηριότητα των μελών της Ευρωβουλής και αξιολογεί την παρουσία τους από πλευράς ομιλιών – παρεμβάσεων στην Ολομέλεια, ερωτήσεων κλπ.

Ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής παραμένει σταθερά πρώτος με 1033 ομιλίες- παρεμβάσεις, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται με 995 ομιλίες ο Κροάτης Ευρωβουλευτής Ivan JAKOVCIC  και ακολουθεί τρίτος ο Πορτογάλος  Miguel VIEGAS με 721 ομιλίες. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Ιταλός Fabio-Massimo CASTALDO με 715  ομιλίες ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει ο Ρουμάνος Docu-Claudian FRUNZULICA με 710 ομιλίες.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...