Ρεπουμπλικανός βουλευτής δήλωσε ότι θα ψηφίσει τη Χίλαρι!

«ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜ», ΔΗΛΩΣΕ Ο ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΧΑΝΑ                             

Αναστάτωση στο κόμμα των Ρεπουμπλικανών έφερε η δημόσια δήλωση του βουλευτή του κόμματος από τη Νέα Υόρκη, Ρίτσαρντ Χάνα, ο οποίος σκοπεύει να απαρνηθεί τον Ντόναλντ Τραμπ και να δώσει την ψήφο του στην υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον.

«Αν και διαφωνώ μαζί της σε πολλά ζητήματα, θα ψηφίσω την κυρία Κλίντον. Ελπίζω ότι το να είναι κάποιος καλός Αμερικανός που αγαπάει την πατρίδα του είναι μακράν πιο σημαντικό από τα κόμματα, από τις νίκες και τις ήττες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής από τη Νέα Υόρκη.

Μιλώντας για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρίτσαρντ Χάνα χαρακτήρισε «ακατάλληλο» τον υποψήφιο του κόμματός του να ηγηθεί της χώρας, αλλά και να εκπροσωπήσει τους Ρεπουμπλικανούς.

«Σε ποιο σημείο χαράσσουμε τις κόκκινες γραμμές μας; Εγώ θεωρούσα ότι χαράξαμε μια τέτοια γραμμή όταν ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως ο γερουσιαστής ΜακΚέιν δεν ήταν ποτέ ήρωας του πολέμου, επειδή είχε πιαστεί αιχμάλωτος. Ή όταν εκστόμιζε με υπερηφάνεια αμέτρητες προσβολές μπροστά στο βήμα του ρεπουμπλικανικού κόμματος», τόνισε ο Αμερικανός βουλευτής.

Ο Ρίτσαρντ Χάνα δεν περιορίστηκε στη δική του ψήφο, αλλά ζήτησε από τους Ρεπουμπλικανούς ψηφοφόρους να σκεφτούν πολύ καλά πριν καταλήξουν στην επιλογή τους.

«Η απάντησή μας στην οργή των πολιτών και στην ανάγκη για αλλαγή απαιτεί σύνθετες λύσεις, εμπειρία, γνώση και ισορροπία. Δεν χρειαζόμαστε φθηνά πολιτικά συνθήματα που ενισχύουν την απογοήτευση, τον φόβο και το μίσος», είπε.

Η δημόσια δήλωση του Ρίτσαρντ Χάνα ήρθε λίγα μόλις 24ωρα μετά την απόσυρση από το κόμμα του γερουσιαστή ΜακΚέιν.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...