Ριζικές αλλαγές στην ΑΕΚ

Ριζικές αλλαγές στην ΑΕΚ

Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ από την Ευρώπη έφερε ριζικές αλλαγές στην ομάδα.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δεν θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της Ένωσης, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα αποχωρήσει από τους “κιτρινόμαυρους, αφού θα συνεχίσει πλέον να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Τζένεραλ Μάνατζερ, αλλά κι ως επικεφαλής του αναπτυξιακού Προγράμματος.

Η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέου τεχνικού, ενώ στο παιχνίδι του Σαββάτου με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ θα καθίσει στον πάγκο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι ο Ντράγκαν Σάκοτα θα συνεχίσει πλέον να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Τζένεραλ Μάνατζερ (General Manager) της «Βασίλισσας», αλλά κι ως επικεφαλής του αναπτυξιακού Προγράμματος.
Ο αρχικός σχεδιασμός (μετά τη συμφωνία του 2014) αφορούσε στο καλοκαίρι του 2016, αλλά οι συνθήκες επέβαλαν να συμβεί στον παρόντα χρόνο.

Ο κ. Σάκοτα έβαλε την ΑΕΚ της καρδιάς του πάνω από τις όποιες προσωπικές του φιλοδοξίες και έλαβε την απόφαση να παραμείνει σε άλλο πόστο. Η παραπάνω εξέλιξη προέκυψε από κοινού με τη διοίκηση, και πιο συγκεκριμένα έπειτα από πολύωρες επαφές με τον Μάκη Αγγελόπουλο, οι οποίες ολοκληρώθηκαν μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (18/12).

Η παρουσία του Ντράγκαν Σάκοτα στην ΑΕΚ κρίθηκε υπερπολύτιμη και αναγκαία. Η προσπάθεια όλων στην ΑΕΚ συνεχίζεται απρόσκοπτα και δεν επηρεάζεται από τις όποιες πρόσκαιρες αντιξοότητες.

Στον πάγκο της ΑΕΚ στην αναμέτρηση του Σαββάτου (19/12) με το Ρέθυμνο, ως πρώτος προπονητής θα καθίσει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος”.

Φεύγει ο Ντούσαν

Παρελθόν από την ΑΕΚ αναμένεται να αποτελέσει ο Ντούσαν Σάκοτα. Ο υιός του Ντράγκαν ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, νιώθοντας απογοητευμένος από την αντιμετώπισή του από μερίδα του κόσμου. Η “κιτρινόμαυρη” διοίκηση έκανε σημαντικές προσπάθειες να τον μεταπείσει, αλλά ο Ντούσαν είναι ανένδοτος.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...