Ρωσία: Θα υπάρξουν συνέπειες για την απέλαση των Ρώσων διπλωματών

Ρωσία: Θα υπάρξουν συνέπειες για την απέλαση των Ρώσων διπλωματών

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα δήλωσε ότι η 0απέλαση των Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα δεν θα παραμείνουν χωρίς συνέπειες.
«Κατανοούμε πως ο ελληνικός λαός πρέπει να επικοινωνεί με τους Ρώσους εταίρους και να μην πέφτει θύμα βρώμικων προβοκατσιών, στις οποίες, δυστυχώς, υπέπεσε η Αθήνα», ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

«Δυστυχώς, βέβαια, μιλάμε για πολιτική και τέτοιες ενέργειες δεν παραμένουν χωρίς συνέπειες, δεν εξαφανίζονται δίχως ίχνος. Φυσικά, δυστυχώς, αυτά ζημιώνουν τις διμερείς σχέσεις, χωρίς να εισάγουν εποικοδομητικό στοιχείο», πρόσθεσε.

Η Ελλάδα αποφάσισε την απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών και την απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα σε άλλους δύο για παράνομες ενέργειες κατά της εθνικής ασφάλειας. Σύμφωνα με την «Καθημερινή», τα μέτρα αποτελούν απάντησε σε παράνομες ενέργειες εντός της ελληνικής επικράτειας, οι οποίες συνιστούν παρέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας.

Οι Ρώσοι διπλωμάτες, φέρεται να προσπάθησαν να δωροδοκήσουν αξιωματούχους και να υποδαυλίσουν διαδηλώσεις για να εμποδίσουν τη συμφωνία που θα επιτρέψει στη πΓΔΜ να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/337647-Rosia-THa-yparxoyn-synepeies-gia-ten-apelase-ton-Roson-diplomaton ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...