ΣΥΡΙΖΑ: Γελοίο να μας κατηγορεί η ΝΔ για συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή

ΣΥΡΙΖΑ: Γελοίο να μας κατηγορεί η ΝΔ για συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή

Σκληρή ήταν η απάντηση της Κουμουνδούρου στον Τομεάρχη Δικαιοσύνης της ΝΔ Ν. Παναγιωτόπουλο, που έκανε λόγο για συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή.

Ολόκληρη η ανακοίνωση – απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον Τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διαφάνειας, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ Ν. Παναγιωτόπουλο.

Θα ήταν γελοίο, αν δεν ήταν επικίνδυνο, να μας κατηγορεί για συνεργασία με την ΧΑ το κόμμα των “ανοιχτών διαύλων” του γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου Σαμαρά, Τ. Μπαλτάκου με την ναζιστική συμμορία, το κόμμα που έχει για κοινοβουλευτικό εκπρόσωπό του τον Μ. Βορίδη, που διαδέχθηκε τον Φύρερ Μιχαλολιάκο στην ηγεσία της νεολαίας της ΕΠΕΝ, κατ’ εντολήν του δικτάτορα Παπαδόπουλου, το κόμμα στο οποίο βρήκαν φιλόξενη στέγη ακροδεξιοί του Ελληνικού Μετώπου και του ΛΑΟΣ, πρώην συνυποψήφιοι με βουλευτές και στελέχη του ναζιστικού μορφώματος. Κι ας μη μας πουν ότι αυτά είναι παλιές ιστορίες. Δεν έχουν περάσει ούτε δέκα μέρες από το ανοιχτό κάλεσμα του γραμματέα της ΝΔ, Λ. Αυγενάκη, από την Καβάλα, για συνεργασία ακόμα και με στελέχη της ακροδεξιάς και της ΧΑ…

Αφού δεν πρόκειται να κάνει την αυτοκριτική του για την συνεχιζόμενη ακροδεξιά στροφή του, το κόμμα που φέρει τεράστιες ευθύνες για τη νομιμοποίηση της χρυσαυγίτικης ατζέντας στον πολιτικό λόγο, τουλάχιστον ας μην υποκρίνεται ότι ανησυχεί για την πορεία της δίκης των χρυσαυγιτών. Δεν τους πιστεύει κανείς.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/342682-SYRIZA-Geloio-na-mas-kategorei-e-ND-gia-synergasia-me-te-CHryse-Ayge ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...