ΣΥΡΙΖΑ: Διγλωσσία της ΝΔ για τις εκδηλώσεις ξενοφοβίας

590_d93d5133b2ea18c4c18969ca907c5abbΓια διγλωσσία κατηγορεί τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα γεγονότα στο Ωραιόκαστρο και στη Λέσβο. «Φαίνεται ότι στη Νέα Δημοκρατία του κ. Μητσοτάκη εφαρμόζεται συστηματικά η τακτική της διάκρισης ρόλων. Από τη μια, οι κ. Μητσοτάκης και Κουμουτσάκος, κάνουν δηλώσεις περί αντιρατσισμού. Από την άλλη, στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμπαρίστανται και χαιρετίζουν πρόσωπα και κινητοποιήσεις ακροδεξιών και ρατσιστών» τονίζει η ανακοίνωση.

«Μετά την έμπρακτη στήριξη του δημάρχου Ωραιοκάστρου από πληθώρα στελεχών της ΝΔ, με επικεφαλής τους κ. Βορίδη και Κυριαζίδη, ο κ. Χ. Αθανασίου απέστειλε χαιρετισμό σε κινητοποίηση, η οποία είχε και την στήριξη της αυτοαποκαλούμενης «Πατριωτικής Κίνησης Λέσβου»,

Συμπαριστάμενος «στον αγνό αγώνα για τη διάσωση της Λέσβου», κατά τη διάρκεια της οποίας ξυλοκοπήθηκαν τρεις νεαρές γυναίκες. Την ίδια στιγμή, η ΝΟΔΕ Λέσβου της ΝΔ, υιοθετώντας μια κατασκευασμένη είδηση από ακροδεξιά ΜΜΕ, σπέρνει τον πανικό και υποδαυλίζει βίαιες αντιδράσεις εναντίον προσφύγων» επισημαίνεται.

«Ας αποφασίσει, επιτέλους, ο κ. Μητσοτάκης. Θα συνταχθεί με την Ευρώπη της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού, ή με τις ακραίες, ξενοφοβικές φωνές που τρέφουν την μισαλλοδοξία; Και τα δύο μαζί δεν γίνεται».

The post ΣΥΡΙΖΑ: Διγλωσσία της ΝΔ για τις εκδηλώσεις ξενοφοβίας appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...