ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να ξεπεράσει ότι τα μνημόνια τελείωσαν

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να ξεπεράσει ότι τα μνημόνια τελείωσαν

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει ότι τα μνημόνια τελείωσαν», τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha».

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ «την ώρα που όλοι συνομολογούν πως η εποχή των περικοπών τελείωσε και είναι η ώρα των ελαφρύνσεων, ο ίδιος παρουσίασε το Μνημόνιο που θέλει να επιβάλλει η ΝΔ, το οποίο περιλαμβάνει ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού συστήματος, μείωση των δημοσίων δαπανών, εκχώρηση τομέων του Δημοσίου σε ιδιώτες, απολύσεις μέσω της αλήστου μνήμης «αξιολόγησης», που είχε εφαρμόσει ο ίδιος, ως υπουργός».

Παράλληλα στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ο κ. Μητσοτάκης θέλει την «επαναφορά του μνημονιακού συστήματος 1 προς 5 για τις προσλήψεις, με ταυτόχρονη κατάργηση των κοινωνικών κριτηρίων (χρησιμοποιώντας, μάλιστα, ένα άθλιο επιχείρημα για τους δασοπυροσβέστες), κλείσιμο πανεπιστημιακών τμημάτων, αλλά και την επιστροφή του σαμαρικής έμπνευσης δόγματος “νόμος και τάξη”».

Τέλος, με αφορμή τα όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης για την υπόθεση Φλώρου, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει: «Όσο για την προσπάθειά του να αποπροσανατολίσει από τις αποκαλύψεις για τον ανιψιό, συνεργάτη του και συνεταίρο του κ. Φλώρου με σενάρια περί φίμωσης και τρομοκράτησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι αστεία».

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/341448-SYRIZA-O-k-Metsotakes-den-mporei-na-xeperasei-oti-ta-mnemonia-teleiosan ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...