ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης επιδόθηκε στην προσφιλή συνήθεια της καταστροφολογίας

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης επιδόθηκε στην προσφιλή συνήθεια της καταστροφολογίας

ΣΥΡΙΖΑ

“Ζήτησε ταχεία εκκαθάριση των μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων, χωρίς να πει ούτε λέξη για το υπέρογκο χρέος των 200 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ του κόμματός του στις τράπεζες”

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, εξαπολύει βολές κατά του προέδρου της Ν.Δ. Κυρ. Μητσοτάκη, με αιχμή την ομιλία του στους τομεάρχες του κόμματος.

«Ο κ. Μητσοτάκης μετά την εξαιρετική παρουσία του στη Βουλή, όπου δεν προσήλθε να ψηφίσει την πρότασή του, σήμερα κατέφυγε στη λύση του μονολόγου» σχολιάζει η Κουμουνδούρου.

Κατηγόρησε παράλληλα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι στην ομιλία του «επιδόθηκε στην προσφιλή συνήθεια της καταστροφολογίας επαναφέροντας το δόγμα σοκ και δέος που οραματίζεται για την ευρεία κοινωνική πλειοψηφία, με ‘απελευθερώσεις’ δημοσίων υπαλλήλων, «αυτόνομα» δημόσια σχολεία, υπεράσπιση των κοινωνικών ανισοτήτων ως φυσικό φαινόμενο και διάλυση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους».

«Επιπλέον, για μία ακόμα φορά ο επικεφαλής της Ν.Δ. ζήτησε ταχεία εκκαθάριση των μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων, χωρίς να πει ούτε λέξη για το υπέρογκο χρέος των 200 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ του κόμματος του στις τράπεζες» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγοντας: «Ας συνεχίσει σε αυτόν το δρόμο».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/302934-SYRIZA-O-k-Metsotakes-epidotheke-sten-prosphile-synetheia-tes-katastrophologias ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...