ΣΥΡΙΖΑ για τη φασιστική επίθεση στον Π. Κωνσταντινέα: Όσοι σπέρνουν το δηλητήριο του εθνικισμού πρέπει να απομονωθούν

ΣΥΡΙΖΑ για τη φασιστική επίθεση στον Π. Κωνσταντινέα: Όσοι σπέρνουν το δηλητήριο του εθνικισμού πρέπει να απομονωθούν

 

Η φασιστική επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα έχει ως στόχο της όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλο τον δημοκρατικό κόσμο, επισημαίνει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

Η φασιστική επίθεση εναντίον του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα έχει ως στόχο της όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλο τον δημοκρατικό κόσμο. 
Όσοι σπέρνουν το  δηλητήριο του εθνικισμού πρέπει να απομονωθούν από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, η φασιστική βία πρέπει να καταδικαστεί έμπρακτα από όλους. Οι δυνάμεις που  ψαρεύουν στα θολά νερά της ακροδεξιάς πρέπει να αντιληφθούν τις ευθύνες τους. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχύσει τους αγώνες και τις πρωτοβουλίες του ενάντια στον εθνικισμό και τη μισαλλοδοξία, ενάντια στη φασιστική βία και τους εκφραστές της.

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/343070-SYRIZA-gia-te-phasistike-epithese-ston-P-Konstantinea-Osoi-spernoyn-to-deleterio-toy-ethnikismoy-prepei-na-apomonothoyn ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...