ΣΥΡΙΖΑ:O Σαμαράς δεν έλαβε το μήνυμα από την ήττα της πολιτικής του στις ευρωεκλογές

ΣΥΡΙΖΑ:O Σαμαράς δεν έλαβε το μήνυμα από την ήττα της πολιτικής του στις ευρωεκλογές
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι θα συνεχίζει την προσπάθεια για τη συγκρότηση μετώπων με στόχο την αποτροπή ιδιωτικοποιήσεων και τη διαμόρφωση ενός νέου συνασπισμού εξουσίας.

”Είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του δεν έλαβαν το μήνυμα από την ήττα της πολιτικής τους στις ευρωεκλογές και προσπαθούν με κάθε τρόπο να παρατείνουν την εξουσία τους, συνεχίζοντας ακάθεκτοι στον ίδιο δρόμο της μνημονιακής πολιτικής της λιτότητας και της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, όπως της ΔΕΗ και του αιγιαλού” επισημαίνει η Κουμουνδούρου σε σχόλιο της για τις πολιτικές εξελίξεις.

”Τα τετελεσμένα, όμως, που προσπαθεί να δημιουργήσει ενόψει της ανατροπής της κυβέρνησής του σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν δεσμεύουν την κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας της αριστεράς. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εντείνει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά του για τη συγκρότηση μετώπων σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, με στόχο την αποτροπή ιδιωτικοποιήσεων και τη διαμόρφωση ενός νέου συνασπισμού εξουσίας”, καταλήγει η ανακοίνωση του  ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...