Σάλος με αφίσα στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης: «Σουηδία, η χώρα του βιασμού»

«Σουηδία, χώρα του βιασμού» υπογραμμίεζι το μήνυμα μιας διαφημιστικής αφίσας που αναρτήθηκε αυτή την εβδομάδα στο κύριο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Σκοπός; Να προειδοποιεί τους ταξιδιώτες να μην επισκέπτονται τη Σουηδία, υποστηρίζοντας ότι η χώρα αυτή έχει το υψηλότερο ποσοστό βιασμών στον κόσμο.

«Ταξιδιωτική προειδοποίηση: Ξέρετε πως η Σουηδία έχει το υψηλότερο ποσοστό βιασμών παγκοσμίως;», έγραφε η γιγαντοαφίσα που είχε τοποθετηθεί χθες κατά μήκος ενός κυλιόμενου διαδρόμου στο τμήμα αναχωρήσεων του διεθνούς τέρμιναλ του αεροδρομίου Ατατούρκ.

Οι ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο έριχναν ματιές στην αφίσα καθώς περνούσαν από τον κυλιόμενο διάδρομο, όπως δείχνουν εικόνες που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση του Reuters.

Δίπλα από το μήνυμα υπήρχε μια εικόνα του πρωτοσέλιδου της φιλοκυβερνητικής τουρκικής εφημερίδας Gunes που έγραφε: «Η Σουηδία χώρα του βιασμού».

Το κρατικό πρακτορείο Ανατολή μετέδωσε πως μια ιδιωτική εταιρεία είχε πληρώσει για τη διαφήμιση.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε δηλώσει τη Δευτέρα σε δημοσιογράφους πως η Τουρκία κάλεσε τον πρεσβευτή της Σουηδίας για να διαμαρτυρηθεί για σχόλια της σουηδής υπουργού Εξωτερικών Μάργκοτ Βάλστρεμ αναφορικά με την τουρκική νομοθεσία για τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...