Σάλος με μοντέλο που ποζάρει δίπλα σε σταυρό

Σάλος με μοντέλο που ποζάρει δίπλα σε σταυρό

Κατηγορία

kchalkiadakis
Τρίτη 17/05/2016 – 21:08

Σάλος με μοντέλο που ποζάρει δίπλα σε σταυρό

Αντιδράσεις έχει πυροδοτήσει στην Ελβετία η απόφαση εταιρείας μαγιό να χρησιμοποιήσει για διαφημιστική αφίσα που μία φωτογραφία με γνωστό μοντέλο δίπλα σε σταρυό. Ο λόγος; Να γιορτάσει τα 38 χρόνια που δραστηριοποιείται στον χώρο.

Οι αφίσες που αναρτήθηκαν σε πολλές περιοχές της Αυστραλίας έδειχναν ένα σέξι μοντέλο να ποζάρει δίπλα σε έναν μεγάλο ξύλινο σταυρό. Κι αν αναρωτιέστε ποιο ήταν το κόνσεπτ της συγκεκριμένης διαφήμισης, που «απαιτούσε» μια τόσο προκλητική για τους χριστιανούς εικόνα, αυτό αποκαλύπτεται από το σλόγκαν που περιλαμβάνεται στην ίδια αφίσα και τονίζει ότι «η φίρμα Taboo έχει αντέξει στη Γη περισσότερα χρόνια από τον Ιησού και τον Μέγα Αλέξανδρο». 

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιησούς, σύμφωνα με τη Βίβλο, έζησε για 33 χρόνια στη Γη προτού εκτελεστεί στον σταυρό, ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος βρήκε τον θάνατο στα 32 του χρόνια.

Μετά την ανάρτηση της εν λόγω αφίσας σε πόλεις της Ελβετίας, πολλοί εκπρόσωποι χριστιανικών δογμάτων στην χώρα καταδίκασαν δημόσια την εταιρεία, ισχυριζόμενοι ότι προσβάλει το θρησκευτικό τους αίσθημα.

«Πέρα από την προκλητική εικόνα που χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη διαφήμιση, το σλόγκαν είναι τελείως λάθος», τόνισε ο εκπρόσωπος της Μεταρρυθμισμένης Εκκλησίας στην Ελβετία (ένα προτεσταντικό δόγμα). «Η φίρμα “Ιησούς” δεν έπαψε να υπάρχει μετά από 33 χρόνια. Αντίθετα παραμένει ζωντανή εδώ και περισσότερα από 2000 χρόνια και η ανθρωπότητα εξακολουθεί να ασχολείται με αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η προκλητική αφίσα που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...